<'3

Publicerat: 2009-09-30 | Kl. 22:00:15

kollade på grey's det var mkt tårar där och jag kan inte hjälpa att gråta lite jag med.
Men inte för det, för annat.
sånt jag inte vill skriva.
sånt ni inte behöver veta.
Men det finns, massor, världen är inte perfekt.
Jag vet inte vad jag ska göra. Det gör liksom så jävla ont. Tiden rinner iväg och jag vet inte vad jag ska göra, vad jag ska säga, jag skulle sagt något där, den natten, men det var kallt och jag frös, jag skulle sagt något men jag var kall och jag frös, fan.
Och för er som inte fattar ett skit, nej det är inte om en kille och nej det är inte kärlek.
Jo det är kärlek men sån ni inte förstår.

December det är ingen tid kvar.


bästa stunderna

Publicerat: 2009-09-30 | Kl. 19:32:48

hai
skriver lite tidigare idag iaf men kommit på att skolan, kompisar o familj tar mkt tid, och bloggen hamnar lite vid sidan av, hoppas jag kan balansera det ändå.
Idag, skola som vanligt men efter stack jag till stan ett tag, hitta ett linne, vitt xD känns som jag en massa vita linnen men bra o ha + att duktig som jag är, har jag tappat bort ett och ett annat är typ konstigt.
snart ska jag käka o efter det försöka göra ett videoblogginlägg :)
puss så länge!



<3


Tredje gången

Publicerat: 2009-09-29 | Kl. 23:55:16

Haha guu va jag skriver då men det känns som jag alltid skriver på natten, ur dumt! Men det är så mkt på dagarna men ska bättra mig på det planet tänkte jag.
Hursom länge sen det var videoblogginlägg nu ser jag, funka ju inte innan där för läänge sne när jag prova men tänkte kanske prova igen imorn, känner för det!
och sen har jag bestämt mig för att ändra design på fredag, några förslag hur? färger, stil, bilder? säg isf :)
men nu ska jag verkligen sova, energi nivån är ju down down


haha bara tvungen ^^


skolfoto

Publicerat: 2009-09-29 | Kl. 23:43:40


aa här är då min bild men jag tog bilden med en kass kamera och den ligger konstigt på bordet så det är därför den ser lite konstig ut, dels dåra, men så blev iaf jag. Blev ni bra då? :)
puss


Bloggdesign

Publicerat: 2009-09-29 | Kl. 23:36:20

hej glömde lägga upp resultatet av designen jag skulle hjälpa Moiz med i förrgår? jag är ju verkligen ingen expert på bloggdesign men jag blev ändå nöjd och dt blev moiz med tror jag iaf xD kanske ska fixa något mer om hon kände för't men basen är lagd iaf.
klicka på bilden om ni vill se hennes blogg
puss


(om det inte funkar rocksoul)


Bye bye baby

Publicerat: 2009-09-29 | Kl. 17:32:00
hai
skulle updaterat sa jag ju igår men matteträningen gick över på tiden så jag fick skippa det. Blev så grymt nervös inför provet så jag ville träna så mkt som jag kunde! provet var ju idag, sannolikhet uuusch. Jag vet inte hur det gick men vi hoppas på G iaf!

Idag i skolan så fick vi även reda på resultaten på hälsapedagogikprovet vi hade förr förra veckan? VG+ väldigt plus eftersom jag var ett halv poäng ifrån MVG typ :) haha.

Fick även mina skolfoton idag, haha jag blev faktiskt okej :) bättre än förra året ^^
lägger upp bild sen ;)

snart ska sweetebbi komma hit och slappa,
puss på det!


Nu är det nu

Publicerat: 2009-09-28 | Kl. 20:03:22
hai
ska käka och plugga matte,
uppdaterar sen,
puss då!
<3

lonely flower in the sea

Publicerat: 2009-09-28 | Kl. 00:13:54

tänkte sova nu snart, ville bara skriva lite först.
En sak har stört mig rätt länge nu. Eller ett par saker har, typ, fast det är egentligen både och, det stör mig att det finns låtar eller låttexter som träffar en, liksom verkligen beskriver hur man mår eller något man känner, men det är också skönt, för då är man ju inte ensam om det, det finns någon som vart där eller iaf tänkt att något sånt kan hända eller nåt sånt kan man känna.

Eller när man läser något man skrivit för länge sen, som jag^^ och man minns tillbaka så himla väl, till exakt den platsen, tiden eller känslan. Och man vill så gärna tillbaka och när det inte går känns det bara förjävligt rent utsagt.
Man lever i minnen. 
Vet ni den där känslan av att befinna sig på samma ställe och man är sig själv men man känner inte igen sig ändå? Som man kommit tillbaka tio år senare och allt är meningen att det ska förändrats men det är inte alls så länge sen och det känns som man fortfarande är samma person? För det är något som saknas, det ska ju finnas där. Eller ännu mer irriterande, man vet vad som behövs men det är för länge sen borta, det kanske inte heller någonsin fanns där.  

En sak jag också tänkt på är hur gärna man vill saker, typ lyssna på någon. Man känner kanske att ingen i världen lyssnar eller vill förstå eller tar sig tid, medans samtidigt finns någon annan som inte vill något hellre än lyssna på den personen kanske, man är aldrig ensam men man vet inte om det.


Nu blev det väldigt mycket tankar och en väldigt massa mig,
sov gott då


Gästbloggar♥

Publicerat: 2009-09-28 | Kl. 00:00:30
Tjena! Nu är vi här allihop. Hade ju då skrivit tidigare om idioten per inte vart så jäkla seg! Aa det är då jag, Chrille som skriver (H) de andra idioterna fixar med annat med infall av anders som tycker jag ska skriva en del barnförbjudna saker, pucko! Vill inte svära för er små barn därute ;)

Dagen har vart soft, match, träning, sova, sen träffa dessa personer, gött helt enkelt. Har inte snackat med älsklingen idag föresten, tråkigt som fan! Och jaa alla vi har tjejer, eller vänta ska jag fråga man vet aldrig med dessa gubbar.... Okej, per sa att han har tjej, jag har tjej, anders har och att dömma på henkes fjantiga min, har han tjej. Men nu ska jag packa o dra och lämna scenen till min bror per!
cya!

CA, stupied and happy out



wazzup! Per här, vettefan va chrille skrev om mig men hursom. sovit hela dagen idag, festa för mkt igår. Jag är 22 stäm mig. Men festa inte för mkt ni där ute! Hjärnan mår icke bra av det :/ sen nu jobbade jag ett tag men stack ett tag innan, gott. Mötte upp grabbarna, blev o prova nya spelet chrille skaffa igår. Soft!
Imorn? den dagen den sorgen.

päronet ut

Tjena! Henke här då. Jaa vad ska man skriva? Hursom, var match idag, gick väl sådär men kul även fast det blev en del missar, sen middag med familjen som var i stan, rätt gött ändå, Isak stack och en del annat sjukt hände också. Var också i Gbg ett tag, träffade älsklingen ett tag, mysigt som fan! Imorgon är det prov i religion, vettefan hur det går, vi får vänta och se!
Ha det

siste man
anders här. Aa medans gubbarna har strukit runt stan som gamla gravida tanter, ursäka uttrycket eller nåt, så har jag med ett riktigt liv ägnat mig åt... att måla -.- vår härliga lärare i svenska tyckte vi skulle locka fram barnet inom oss och måla vår familj och sen beskriva den för klassen, gött o se att man lämnat nollan(Y) Om jag gjorde streckgubbar? Klart, morsan hatar ju o kallas fet så, sen var det ju match, taskigt att chrille blev skadad men knät kan ju böjas på alla sätt så (Y) imorn, idrottsprov och sova hos, ja det vill ni veta. Haha, sorry.
Men får dra innan dessa små flickor börjar med kuddkrig eller nåt
AE, the greatest up and go



Vi lovar att skriva mer nästa gång men har man gjort något med knät o knaprar piller och en fnittrar som en tjej och en är allmänt kåå...kamratig :) höhö och en sover halvt så finns det inte mer o vänta ;)
ses

Nananana

Publicerat: 2009-09-27 | Kl. 14:17:45

Hai
snart käk o sen till Moiz, länge sen jag var med den sötisen nu kommer jag på, kärt återseende eller vad man nu ska säga xD
Sen blire att plugga matte, prov på tisdag? haha koooooll. Jag kommer få så bra :') (NOT) maha.

Sen har jag en glad nyhet och det är att senare ska även de tre vännerna o per gästblogga också, maha detta kommer blir bra säger jag bara :) Och för er som inte vet vilka det är så är det självklart Chrille, Henke, Anders E och Per då. Vänta er sjukheter.
men nu tror jag min extreemt duktiga näsa känner av något i stil med mat! haha matvrak ^^
hörs senare babes
puss


Just det ja!
Dagens outfit!

jeansleggings - gt
linne- Åhlens
cardigan- H&M
halsband- ?
klocka- ur&penn
<3


Dagen, helt enkelt.

Publicerat: 2009-09-26 | Kl. 21:55:37

hai
idag vaknade jag elva o sen vid tolv stack jag till mli och "pluggade" haha vi snacka mest :P och käkade goa muffins, mums. Sen på kvällen baka jag lite igen (6) o diska lite åt pappi :) sen nu sitter jag här och ska snart käka lite gott.
Imorn är det jobb igen och sen matte för hela slanten och en slag till Moiz för att hjälpa henne med sin bloggdesign :) <3

Men usch va jag känner mig tråkig, skriver bara vad som händer i mitt liv xD måste vara tråkigt o läsa om, men ska försöka vara lite roligare ^^  
men nu kurrar magen min för fullt,
puss


så här pigg var jag hos mli innan idag xD


Publicerat: 2009-09-26 | Kl. 20:35:43

Om alla i världen skulle tro på fred, skulle det snart vara lika
uttjatat som världsherravälde.


hahaha

Publicerat: 2009-09-26 | Kl. 02:27:34

okej jag ska ge mig nu men måste bara lägga ut den här bilden på mig o Linnea haha
bjuder på den.
bara för vi är bäst!
kisses


Dagens ord

Publicerat: 2009-09-26 | Kl. 02:24:00


Nervositet
är en benämning på ett känsloläge där personen ifråga känner en oro eller har ett ångestfyllt förhållande till något som skall ske. Ångesten, som är utfallsrelaterad, kan antingen bero på att personen inte vet vad som kommer att ske, eller inte vet hur det som sker kommer att tas emot av andra.


Fred

Publicerat: 2009-09-26 | Kl. 02:09:40

känner mig som en nattuggla men jag vill skriva!
Härom dagen iaf, onsdags kanske? hursom :) fick jag en bok på posten, den hette iaf Fred - hundra röster mot våld och krig . Den handla iaf som boken heter om krig o fred o lite så. Man fick den om man var sexton så jag fick den bland annat. Saranda o jag snacka om den idag, hon hade också fått den.
Jag tyckte den var bra faktiskt. Jag är ju en liten halv hippie själv, haha inte så att jag gör exakt som hippierna ? men jag tror på fred o kärlek o hoppet o sånt :)
Om du fick boken, läs den, den var riktigt bra! Eller låna en av någon :)

bjuder på bilden av min mobil också ^^
puss o sov gott!


Dagens outfit

Publicerat: 2009-09-26 | Kl. 02:01:13

aa skulle kanske lagt ut det lite tidigare men min USB-sladd var verkligen spårlöst försvunnen men tyligen hade pappi lånat den xD
hursom såhär såg jag ut idag :)

jeansleggings - gt
vitt linne - bik bok
kofta- H&M
klocka- ur & penn
halsband- ?


boom

Publicerat: 2009-09-25 | Kl. 20:39:21

hai :)
nu är det äntligen fredag! :D skolan gick rätt fort ändå, ingen samhällskunskap eller vi fick ledigt, maha!
Efter skolan stack jag hem o soooov, sen har jag inte kommit mkt längre xD kollar lite på idol,
snart är det dags för dusch o så, mysa lite framför en bra film med familjen, red eye? aja spela roll vad den heter.

sen måste jag ju bara berätta att jag fick tillbaka min mobil :D haha men fick ju en ny men pappi från den gamla så det löser sig :) Har det nya nummret som jag skaffade nytligen :)

men nu äre dags att pysa,
puss på er

ni glömmer väl inte?


(tryck på bilden)


fotografisk bild

Publicerat: 2009-09-25 | Kl. 09:31:59
hai sitter och har fotografisk bild, det är lite tråk :P så sitter och skriver på min kära blogg :) haha. Alla sitter inne på face och är inne på fishworld xD men inte jag inte (H) senare är det samhällskunskap, matte o psykologi :/ men slutar tidigare idag iaf, gött!

men ska röra på mig nu

puss

.

Publicerat: 2009-09-24 | Kl. 22:43:44

I'm better off just pretending
like I never really knew you.
I gotta stop
Holding hands with the memory I'm feeling.
I gotta say
Something's different 'bout the way I see you lately.
You feel the same.
I can see it in your eyes I think it's changing.


I guess I never really meant that much to you.


Gästbloggar♥

Publicerat: 2009-09-24 | Kl. 21:40:08



Jennie :)

hejhej, gästbloggar idag hos sötisen<3
idag har jag inte gjort mkt, jag sov hos älsklingen, vi käka sen en sen frukost o stack sen ut och fota lite, vi tycker ju om det, sen så stack jag o maja ner till gbg för att träffa mariis o ebbis en slag, fika på espresso house blev det o sen stack vi hem till ebba, mys på dagen ! :)
Sen har jag bestämt mig också, jag ska tattoo:a mig, jag måste! vill ha den fjärilen högst upp till höger tänkte jag :)
det blir super duper bra!
nu ska jag dra
kramis på er



E.D.M.H.E.C.J.T.M.D. ♥


Göteborg

Publicerat: 2009-09-24 | Kl. 21:23:49
Hai
förlåt för jag inte skrev något igår, men idag skriver jag!
Ska bättre mig massor, promise.

så idag var jag o mli i Gbg, tråkigt nog blev hon sjuk så hon åkte hem tidigare, krya på dig gumman!
Vi hade ju studiedag eller nåt idag så. Fick köpt ett par grejor, visar dom imorn ;)
Vi käka iaf på favostället o så träffa vi Anna A från klassen, gött!

när jag kom hem blev det mat, bra det för vi vet ju alla att jag älskar pappis mat ^^
och sen satt familjen o snacka en massa, soft älskar det!
Nu sitter jag o lyssnar på min mobil, även om det är en fotomobil är den en bra musikmobil med,
puss på SonyEricsson!

Fick faktiskt köpt mig en lila sak idag, är ju min favorit färg^^ men har aldrig lila men nu så!
puss på er.



Dagens ord

Publicerat: 2009-09-24 | Kl. 20:50:30


Svartsjuka är en känsla som innebär oro för en rival, särskilt när det gäller kärleksförhållanden. Svartsjukan gör att man betraktar sig som förlorare redan innan konflikten (slaget om partnerns gunst) uppstått.
Dålig självkänsla spelar en stor roll.


music♥

Publicerat: 2009-09-24 | Kl. 18:50:06
GOODBYE

can I ask you a question, please

Publicerat: 2009-09-22 | Kl. 22:33:01

hai
nu är det klart, har äntligen en mobil! Maha, även om det inte blev den jag ville, aja, tog en lika bra iaf, riktigt nöjd :) Sony ericsson c901 :)

origentering idag då också fy fasen, det var rätt kul eller okej iaf, även om det inte var det bästa vädret kanske, stackars mli som blev skadad också, jag fick ett myggbet -.-
ojoj.

Sen stack jag hem o slockna tills pappi kom o vi stack till torp o fixa lite saker o köpte mobilen :)

Grattis till mli också som fyller idag, 17 :)

men ska dra nu,
trött.

puss


Inne och ute

Publicerat: 2009-09-21 | Kl. 21:40:35
min inne o utelista för mig själv:)


Inne
Stora klockor
Lila
vindruvor
lackfärgade väskor
Vivara
Göteborg



Ute
onoff :@
kyla
l o v e
-----
knät


puss

(kvällens outfit)

aaaa

Publicerat: 2009-09-21 | Kl. 21:10:03

hai
idag har jag vart i skolan, det var segt men helt okej, sen stack jag o mli runt på stan, hungriga,
härlig kväll, eller aa typ, du fattar vad jag menar mli ;)
och sen stack jag o handla lite mat med pappi o nu sitter jag här :)
hitta förövrigt en super söt bild på Adde o mli,
puss på er!

Bassholmen 08♥


!

Publicerat: 2009-09-20 | Kl. 22:54:06

meeeen
sorry hörni, har försökt hela dagen men det verkar inte funka och måste seriöst sova nu,
videoblogginläggen får nog dröja, hoppas det är okej:)
Ska försöka lägga upp mer dagens outfit, hiss o diss o sådär isf,
mer bilder helt enkelt.
Puss på er!

suck


Vill ha!

Publicerat: 2009-09-20 | Kl. 19:51:46



ska jag köpa? vet eeeej
haha


Hej svej!

Publicerat: 2009-09-20 | Kl. 18:11:04

hai
nu sticker jag o pappi och röstar,
skriver mer ikv, och lägger in videoblogginlägget som youtube vägra ladda upp igår :@ gaaaar
puss

18 kvaaar :)


17/9 2009♥

Publicerat: 2009-09-19 | Kl. 21:22:33
jag minns det, klart jag gör det var bara två dagar, knappt det sen, efter tre år,
tårar så jävla mkt tårar, och känslor, fan jag vill inte att du åker.
Känslorna, va fan vi var inga perfekta syskon men slutet var inget jag trodde på.
Och allt som finns kvar nu är blommorna,
fan jag läste kortet idag,
tårar.
Jag skriver detta till dig,
åk inte.



(datumet stämmer inte)


hos ebba

Publicerat: 2009-09-19 | Kl. 21:16:45
hai
sitter hos ebba nu,
hon ska snart åka på semester med david, fira att de vart tsm i hela 10 månader! jag vill också åka iväg! Men men

love it♥

Meeeeeen igen

Publicerat: 2009-09-19 | Kl. 19:46:40
gaah
hai

sorry för den väldigt dåliga uppdateringen. Har fortfarande inte fått min mobil! Försenad som fan, gaah va sur jag blir, haha pappas damp anfall på affären också. Tummen upp för det (Y) haha. Men hoppas väl den kommer detta året. Drf jag inte har så mkt bilder också.

Men ska göra ett videoblogginlägg senare lovar jag, bara allt funkar o så, just nu har jag försökt ladda upp bilder men internet verkar inte vilja funka. sen la min fläkt på datan av i förrgår så den lägger av fint när den känner fört. Hata! Men ska köpa en ny snart, en mini :D gött!

Men men, maria o teknologi :/ no bene. 

Idag har jag iaf vart med mli en stund, vi stack till åhlens så hon kunde köpa sin väska hon såg igår, mkt fin :) och sen snacka vi en massa, som vanligt. Love you gumman♥

Imorn blir det att hitta på annat skoj, 
och nu ska jag iväg, 
puss på det! 

Hörs senare dåå 

Fade away

Publicerat: 2009-09-17 | Kl. 21:19:45
hai
idag var det som vanligt skola, inge kul där direkt, stack hem innan ind. valet. Sen hade mli inget så hon kom hem till mig så slappade vi o så :)
Fick mig köpt ett linne också :) Visar bild imorn!
Sen kollade jag lite på Idol och sitter framför datan o segar.
Ska snart sova tänkte jag, ksk ska duscha först aja
nu är det dags att dra
puss


it hurt

Publicerat: 2009-09-16 | Kl. 23:28:57
hai
ska sova strax skriver lite kort.
mamma kom hem idag, saknat henne mkt. Fick snacka lite med henne också, känns bra, bedövat men bra.
Det blir som det blir för man gör som man gör.
nu är det iaf inte mkt mer jag vill skriva mer,
uppdaterar o så imorn.

bye



the truth hurts
the lies worse

Mjoo

Publicerat: 2009-09-15 | Kl. 21:54:53
hai
skriver kanske lite sent men pallade inte gå in innan, slappade bara idag med pappi igen :) vi käkade o städade o snart är det dags för kvällens avsnitt av family guy ! :D
skolan var rätt tråkig idag, det är alla tisdagar tycker jag, segt o sen går vi (som vanligt) länge. Men fick faktiskt sluta tidigare idag, redan tre :D maha.

Om som alltid känns det som, fick jag inte min mobil idag heller men nu har vi beställt den så på torsdag kväll kommer den :D eller eftermiddag (6) Känns bra o veta det nu så man slipper tänka på't.

Hade föresten prov idag i hälsapedagogiken, det gick nog faktiskt okej tror jag :) (Y)

Sen på fredag eftermiddag sticker jag till sthlm över helgen tror jag, david putt har fest så vi drar dit lätt och som vanligt slaggar jag med de bästa, läckert!
men nu ska jag avsluta detta inlägg
puss

godnatt

Publicerat: 2009-09-14 | Kl. 23:04:38
hai
sorry för jag inte skrev mkt idag, vart hemma mest, skulle tränat till prov, gjorde inte mkt alls xD gjorde ost&skink paj med pappi ist och glodde family guy ;) yeeah.

ingen mobil idag då, den fanns inte inne men vi ska kolla vidare imorn pappi o jag, jag ska ha den! tråkigt men så är det :/

men nu ska jag sova, puss

Haha

Publicerat: 2009-09-14 | Kl. 17:12:05

hai
är nu hemma från skolan, följde mli hem och sen snacka vi lite, träffa Pesha o sen stack jag till stan o fixa en sak och nu käkar jag lite pizza mums! Medans jag väntar (otåligt!! ^^) på pappa så vi kan åka o köpa min mobil :D
längtar!
slog mitt knä i ett bord innan, så nu är jag halvt handikappad också, buu på det.

men nu ska jag fortsätta pyssla lite,
hörs senare

ungefär en timme kvaaaar !


God morgon!

Publicerat: 2009-09-14 | Kl. 07:48:11
ska snart sticka till skolan och så, hoppas det går fort för efter när pappa kommer hem ska vi åka o äntligen! köpa min mobil!!! Haha jag längtar som attan måste jag säga :) men nu ska jag ner o käka,
puss


(sorry för den dåliga fotouppläggningen, beror ju på att jag inte har någon mobil :/ )

Dagens ord

Publicerat: 2009-09-13 | Kl. 22:36:55

Ögonkontakt är ett sätt att kommunicera med andra personer i sin närhet och innebär att någon tittar in i en annan persons ögon och att den personen tittar tillbaka.


Min spellista

Publicerat: 2009-09-13 | Kl. 19:11:50


1. The Cranberries- When you`re gone       
2. Pink - bad influence                               
3. Queen - I want to break free                 
4. Sarah McLachlan - I Will Remember You 
5. Seether - Fade Away                             
6. Akon feat David Guetta SEXY BITCH       
7.  Enur feat. Natasja - Calabria                 
8. James Morrison- Broken strings               


puss

4 dagar kvar

Publicerat: 2009-09-13 | Kl. 17:55:59

eftersom ni ville att jag skulle skriva lite mer om mina kompisar o så..

om fyra dagar är det exakt 10 månader sen ebba o david, några av mina finaste kompisar blev tsm. Visst de har inte vart tsm hela tiden men de har liksom alltid gillat varann, vad de än sagt. Shit 10 månader, det vore stort det! Grattis mina sötnosar, ni föralltid tycker jag, puss<3

gammal bild men den passade.


sen vill jag även gratta andra par jag känner som firar några månader,

Maja o Daniel grattis den 23 på 6 månaders dagen! shit:o

Jennie o Tobbe, firade den 9:onde 9 månader, grattis grattis<3

aa och per o maria, 1 månad igår, puss på er<3

love is in the air


sitter här lite

Publicerat: 2009-09-13 | Kl. 15:44:07

hai
fin dag visst äre :D solen skiner ju, gött på det!
Ikv ska jag vara lite häftig, ska till kyrkan o rösta ^^ vaaad, när man äntligen har någon slags rösträtt o inte får rösta förens jag är 22 eller nåt ändå så får man ju passa på:) hähä

just nu iaf sitter jag o käkar vindruvor, mums på dom och försöker plugga men  funderar mest över gamla kläder, liksom vissa kläder seriöst man fattar ju inte ens att man köpte dom :o hursom, ska snart sticka o duscha, gött på det ;)
puss


långt hår!

Publicerat: 2009-09-13 | Kl. 11:39:33

hai
nu harjag jobbat, usch det var jobbigt men ändå kul, uppskattning fick jag också, kram på det!
satt nyss o kolla igenom mina bilder på datan o då kom en bild från slutet av ettan upp, när jag hade
långt hår. Jag vill ha så igen! Haha så typiskt på sommarlovet ville jag klippa det kort och nu när jag gjort
det vill jag ha det långt igen, bääääää
men ska spara nu så snart är det långt o fint igen,
puss på er


Dagens ord

Publicerat: 2009-09-13 | Kl. 02:18:01

Fred är ett tillstånd av harmoni med en avsaknad av aggressioner.
Fred är ofta motsatsen till krig.
Fredsmärket


Men gaaaah

Publicerat: 2009-09-13 | Kl. 01:58:08
hai
påminn mig att aldrig göra något som har med bloggdesign o göra mer!
Nu syns inte inläggen i menyn typ under senaste inlägg, arkiv m.m. Joo visst om man markerar texten där sysn dom men det är ju inte meningen! Uuusch, aja hoppas att jag får svar från designadinblogg.se snart så de kan hjälpa mig, men nu vet ni ju det iaf. Sorry sorry


hursom, imorn är det söndag o jag måste jobba :/ Malin vi har iaf varann, vi reklammänniskor imellan! haha
nää men seriöst.
Sen på måndag får jag äntligen mitt liv tillbaka! :D låter patetsikt att ens mobil är ens liv, men på ett sätt är den det. Tänk dig själv om du skulle leva utan din mobil. Hur skulle det gå? Kanske bra, eller dåligare.
Men jag längtar iaf!

uusch föresten för provet på tisdag? jag kan nada, eller joo kikhosta ;) men annars!
aja

bjuder på en goding också
puss

Design.

Publicerat: 2009-09-12 | Kl. 22:53:01
Hai
ser kanske lite annorlunda ut eller lite konstigt ut, förstårligt! Har försökt att fixa min design hela kvällen o det ser rätt bra ut tycker jag allt men jag ska försöka fixa det klart men det tar kanske någon dag :)
puss

En persons sanna färger

Publicerat: 2009-09-12 | Kl. 00:21:10

ni vet känslan av att man tror man känner någon,
att den vet när man borde fråga hur mår du eller
ge en, en kram,
och allt det där,
man tror år ska lära någon det.
men tydligen inte.

don't say you know me, cause it's clear that you don't


tjenare kungen

Publicerat: 2009-09-11 | Kl. 20:04:28
hai
idag var det en för lång dag i skolan, jag var skit trött efter andra lektionen och vi gick till tre! uuusch. Aja, efter skolan stack jag hem och sen träffade jag de bästa♥ snart är det dags för lite kvällsmat och mys, imorn blir det kompisar o sånt, gött gött! Ska göra ett videoblogg inlägg imorn också hade jag tänkt,
puss på det!


I just can't take your eyes from my mind,
deep as the ocean,
clean as the air,
fine as flower,
and sweet as a cake.
fuck.


Italiensk inredning

Publicerat: 2009-09-10 | Kl. 19:50:40
Jag bara älskar italiensk design, kolla bara badkaret liksom, det hade jag gärna velat ha, bada i regn typ.
Mysigt! Och korgstolen i luften, ohjaa.
puss

vad ska man säga?

Publicerat: 2009-09-10 | Kl. 17:14:25
hai
det är soligt! älskart.
Idag är det fyra dagar kvar innan jag får min mobil, mkt bra. Känner mig handikappad utan den.

Idag hade vi origentering (?) på gympan, usch va det var jobbigt. Jag är ju ingen skogsmänniska heller men det gick bra :) fint väder var det ju också som sagt ;)

Lånade även en sysmtemkamera ida igen, ska kanske fota lite senare också :D

Jag satt nyss o tänkte lite,
hur kommer det säg att t.ex. jag hatar när någon berättar för mig att de planerat vad jag ska göra men samtidigt hatar jag att inte ha planer bestämda utan få reda på något dagen innan, hur kommer det säg?
 Det spelar ju ingen roll hur man gör då ju.

Aja meningslöst tänkande xD haha

Just nu har jag iaf nästan nyss kollat på that's 70's show, så härlig!

Här kommer min lista på top 10 tv-program jag tycker om, (men inte iordning)

That '70s show
grey's
desperate housewifes
family dad   <.-- haha interntskämt, whealfy's vet vad jag snackar om :)
scrubs
privileged
bones
wipe out
gossip girl
2½ men




VILL VARA SÅ BRUN IGEN ! hahah



puss

Vet du inte vad låten heter?

Publicerat: 2009-09-09 | Kl. 23:29:25
hai
tänkte bara tipsa lite snabbt om

reklammusik.se

precis som den heter så är det en sida där de samlar alla nya o även mkt gamla reklamklipp och namnen på låtarna i dem på en sida så man kan hitta :) super bra!

puss

090909♥

Publicerat: 2009-09-09 | Kl. 23:22:41

Hai
det har vart fint väder,
och en del helt underbara människor,
puss på er,
mkt speciella!<3

Idag har det vart skola, det känns tråkigt och enformigt nu,
något saknas och det måste komma tillbaka annars pallar jag
inte skolan alls.
Vill ha sommar o sol, ledighet och sova länge.
nu bums!

Sen ska jag även få min nya sony ericsson på måndag,
usch det känns fruktansvärt tomt utan min andra,
betydde så j*vla mkt, mer eller mindre hela mitt liv under ett år.

aja all good things comes to an end


tänkte på det innan också, tror ni man minns alla man gick i skolan med i högstadiet resten av livet?
känns sjukt att glömma, men så gör man ju, glömmer asså.

sexy bitch




music♥

Publicerat: 2009-09-09 | Kl. 23:02:50
Sarah McLachlan- I will remember you

<3

Publicerat: 2009-09-07 | Kl. 21:55:04

tack ebba, även om tanken var söt som socker så hjälpte det inte mkt.

sötaste tyckte synd om mig och skicka ett sött sms, får troligen inte se det.
puss iaf


Mobilen är borta!

Publicerat: 2009-09-07 | Kl. 20:01:43
jag tror jag gråter floder snart,
min älskade mobil är borta och jag fattar inte hur det gick till! Måste glömt den någonstans, hoppas fortfarande på att någon hittat den o lämnat in den, klarar mig seriöst inte utan den! Fy fan.
Vet att jag snackat om en ny mobil men nu vet jag inte :( usch va ledsen jag är!




Tidigare än väntat? :/



Mode - 14 starkaste trenderna i höst

Publicerat: 2009-09-06 | Kl. 20:58:33

Jag ska börja med o säga att jag inte alls är överdrivet modemedveten och följer inte trender slaviskt, utan det jag skriver om nu har jag letat lite efter för att hitta. :)


Källa: sofis mode

super bra sida om man vill hitta mkt om mode o trender men även tips och trix för frisyrer eller annat smått o gott :)

dessa fjorton bilder visar de största trenderna nu i höst, tryck på länken så får du se själv:)
http://www.aftonbladet.se/sofismode/article5695545.ab?service=galleryFlash

det var det jag tänkte skriva om mode idag, hoppas ni gillart :) och om ni vill ha mer så är det bara att kolla runt där :)

puss


Gott & Blandat

Publicerat: 2009-09-06 | Kl. 20:34:46

Hai
kollat lite på vad ni röstat på än så länge i omröstningen och det ser ut som ni vill att jag ska skriva lite mer om mode, kärlek, kompisar o familj som mest, ska försöka fixa det då :) men mode kan jag göra ett inlägg om senare iaf. Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om när det kommer till familj och kompisar, är det om mina kompisar o min familj eller rent av familj o kompisar i ren allmänhet? Jag vet inte men jag ska se vad jag kan ordna :)

Idag iaf vaknade jag sju (!) på morgonen och jobbade, usch jag gillar det inte starkt men det gick ändå bra o fort, tur att det var bra väder iaf. Medans jag gjorde det sov sötnosarna



sötnosar<3


sen på eftermiddagen stack jag till ebba och ska sova hos henne inatt, känns som jag aldrig sover ensam längre :o haha.
Just nu sitter jag här o skriver på ebbas lilla rosa bärbara dator(<3) medans de andra kör något spel med stötar, usch sånt klarar inte jag med mina never xD snart ska vi dock slappa o kolla på filmer, mys på det !<3
puss


Lite snabbt

Publicerat: 2009-09-05 | Kl. 18:23:04
tjenare
idag vakna jag och mli upp hos mig o sen har vi vart hela dagen, hon sov hos mig :) sen snart kmr Anna o Nhung också :D De ska slagga här ;) två bilder jag tog igår med SYSTEMKAMERAN jag lånade över helgen :D Fatta fränt! Men orkar inte lägga upp alla men iaf :)

puss 


Choklad läker alla sår !

Publicerat: 2009-09-03 | Kl. 19:41:31
hai
nu sitter jag här o skriver lite på bloggen,
snart firar vi en månad gamla kompis :')
haha nee det vet jag föresten inte om vi gör...
men hursom

stack hem tidigt idag från skolan, kände mig kass som attans och sen efter ett tag stack jag till ebba o myste, sen kom maja o daniel och några till och det blev bad o glass för hela slanten.
muuuuuuuums

och bara för att avsluta detta blogginlägg på det bästa sättet ska jag berätta en sak,
maria kan inte käka vindruvor utan att tappa minst en!
haha


puss

Gästbloggar♥

Publicerat: 2009-09-03 | Kl. 17:50:52
hejsvopp
det är ebbaplopp
okeeeej jag är sjuk i huvudet xD just nu sitter jag här hemma hos majj och väntar på att maria ska duschat klart och att maja sötnos o hennes kille skall komma :) vi ska se på film och bara umgås :D sånt är livet! Idga var det skola, fy på det! det vill vi inte ha :( sen stack jag hem och lite senare kom maria hit och vi snackade en massa o sååå, kul kul. David sötnos är på familje skit så han kommer inte hit ikv iaf :/ saknar den idioten!
fatttar inte hur folk pallar vara singlar :o


men nu medans jag vänar tänker jag skriva ner ett helt vanligt samtal mellan mig o min maria<3

jag - heeej sötnos, what's up?
maria - nae inte mkt, sj?
jag- jag mår dåligt, tänk om jag fått galna kosjukan
maria- vaaa? hur vet du om du fått den?
jag- för det känns lite såsom de skriver att symptomerna är i tidningen
maria- va?! står det om det i tidningen! Detta har jag missat totalt!
ebba- hur fan kan du missat den?! Det stod ju fan härom dagen om den där 40 åringen som dog i det!
maria- men det var ju svininfluensan ju
ebba- ... åh fan, så hette den
maria-ååååh va dålig du är
ebba- men va fan alla bondgårdsdjur låter ju fan likadant
maria- muu
maria- bäää
maria- nööff
ebba-.......

haha vi är sjuka<3

lite snabbt

Publicerat: 2009-09-03 | Kl. 09:36:27
hai
nu sitter jag här och knarkar en super bra låt :D haha men det är så jag är ibland.
Innan stack jag o fick min andra spruta, fy farao va ont jag har nu.
Ska snart dra till skolan och så,
gympa (Y)
sen vet jag inte vad som händer, vi får se, won't we?

peace kisses



Dagens outfit + videoblogg

Publicerat: 2009-09-03 | Kl. 09:31:22

jacka - stadium
kofta - H&M
linne - gt
Leggings - H&M
Sockar - ?


Och som om det inte vore nog bjuder jag på ett videoinlägg! :D


puss

.

Publicerat: 2009-09-02 | Kl. 21:44:04

I've seen five diffrent sides, which one is the right?

Publicerat: 2009-09-02 | Kl. 20:48:39
hai
idag var det en kort o sjuk dag.
Skulle haft friluftsdag eller vad man nu ska kallar't på gustavsberg men det blev inställt och efter en engelska lektion sluta vi, härliga tio och trettio (Y) yeaah. Efter det stack jag, mli och Nhung hem till mig och käkade o snackade typ, skit gött :) sen vid fem stack dom och jag glodde lite film och somnade sen har jag inte gjort så mkt.
Imorn vet jag inte vad som händer riktigt, men man känner att skolan börjat på riktigt nu, läxorna kommer o massa grejer man ska göra. Usch och fy.

men palla skriva mer nu
kram på er

when two diffrent worlds collide

relax

Publicerat: 2009-09-01 | Kl. 22:33:18


lyssna samtidigt om du känner fört.



20 saker om mig själv.


- jag är alltid hungrig, även fast jag precis ätit.
- jag är inte uppmärksam, jag kan gå förbi min pappa på stan o inte märka det, men märka att  en vikarie från sexan klippt sig.
- jag tycker om min humor, troligen mer än något annat.
- jag gråter ofta, för jag skrattar för mkt.
- jag passar inte med personer som pratar för lite, oftast.
- jag är morgonpigg, ibland.
- jag tycker om att vara ute och springa, älskar känslan man får när man knappt kan andas o hjärtat slår nästan för fort.
- jag har lätt o tycka om folk som inte är som mig själv.
- jag älskar vindruvor, skulle kunna leva på det.
- jag är rädd för det som kommer efter döden, inte döden.
- Om jag fick välja att rädda min katt eller mig själv skulle jag välja min katt.
- Jag kan säga extremt dumma sake ibland, och det är något jag faktiskt tycker om.
- Jag tycker jag själv är ytlig fast när det kommer till fakta snackar jag mest om personers insida, så det var troligen fel då.
- Jag har en del saker jag aldrig berättat för någon, kommer troligen heller inte göra det.
- Jag är inte nyfiken ett dugg.
- Jag är rädd för att glömma bort mitt liv när jag är gammal.
- Om jag skulle beskriva mig själv med ett ord skulle det troligen vara latinamerikan, det förklarar allt.
- Jag blir riktigt irriterad när folk tror jag kommer från Afrika (inget fel att vara därifrån!), eftersom jag inte alls gör det.
- Jag är lättskrämd, och hatälskar skräckfilmer.  
- Jag känner för mig empati, kan börja gåta åt att en höna dör för att ta något, men det beror också på dag till dag.
- Jag stör mig på när folk inte tar tillvara på sin fulla potential, är man duktig ska man visa det inte dölja det.


10 positiva saker med mig själv
- snäll, hoppas jag!
- omtänksam, hoppas jag!
- rolig, ääh det vet jag inte
- glad, det vet jag, tror jah.
- uttåtriktad.
- lätt att prata med. Tror det iaf
- Positivt att jag är rätt nöjd med min klädsmak?
- initiativtagande
- ?
-?

5 negativa saker med mig själv
-långsint
- envis
- ouppmärksam
- självkritisk
- ääääsh nåt mer

10 saker du först lägger märke till på en tjej
- Hur blyg personen är
- Om den vill ta kontakt med mig
- Om den skrattar o är glad
- kläder
- hår
- sättet den pratar
- personlighet
- parfym xD
- ?

10 saker du först lägger märke till på en kille
- leende
- ögon
- personligheten
- händer
- skratt
- röst
- klädstil
- gångstil
- om den vill ta kontakt med mig
- om den skrattar o är glad

5 egenheter du har
- när jag blir nervös skrattar jag extra mkt
- jag har fem olika skratt beroende på person o tillfälle
- Jag finner det otroligt avslappnande att kolla på parodier på youtube t.ex. "sagan om pojken o pedofilen" (Y)
- Jag kan sitta o prata med mig själv ibland, inte länge då men iaf.
- Jag tycker om o handla mat? - hahahhaa


Hur många kompisar tror du att du har kvar efter detta? - öööh alla? (A)


puss



fotografisk bild

Publicerat: 2009-09-01 | Kl. 18:31:38

här är lite bilder jag tog från mitt individuella val förra fredagen, första gången gott folk!
Men jag blev faktiskt väligt nöjd, sorry för copyright saken men jag vill verkligen inte att
någon snattar mina bilder.
Hoppas ni gillart :)




Det finns bara inte där

Publicerat: 2009-09-01 | Kl. 17:55:39
hai
som ni ser så funkar videoklippen igen :D så jag ska videoblogga sen tänkte jag ;)
idag var jag i skolan då, som vanligt, inget direkt som hände, men kul att man lär känna folk ännu bättre :)
sen efter skolan stack jag till tempo lite snabbt o handla mjölk xD och träffade en annan pannkaks gillare,
Vendela :D tog lite sällskap och jag fick träffa söta wilma också! Sen blev det pannkakor och mys framför tv.
Nu ska jag snart träffa sötnosarna för lite mys och film, gött att skolan inte börjat än iaf, inte på riktigt typ.
puss


It has to end,
before tomorrow,
cause next year,
I won't remember this.
I just can't.

mums?

music♥

Publicerat: 2009-09-01 | Kl. 17:29:05


äntligen funkar det! :)

RSS 2.0