Grattis !

Publicerat: 2010-07-31 | Kl. 08:58:13

Grattis pappi♥
Nu ska han firas !

31-07-2010

Publicerat: 2010-07-31 | Kl. 00:10:39
Du är perfekt och jag är förvirrad.

Breakfast.

Publicerat: 2010-07-30 | Kl. 13:17:02

Hai finisar ! Idag är jag uppe tidigt, jag brukar ju vakna typ två eller halv tre.... men idag vakna jag tölv, yeah. Hursom, idag ska vi käka tårta här hemma, fira pappi lite i förväg. Detta gillas ! Jag ska fota senare ;) Idag är det okej väder här. Det har regnat men det regnar förhoppningsvis inte senare, då ska jag och mli ut :)
Imorn ska vi fira pappa och sticka till Borås djurpark (Y) jag ska fota ^^ sen ska jag träffa kompisar och så ska vi dra till fjorden igen. götteligöttgött. Men nu ska jag käka lite frulle och sen fixa mitt affro, wiiihoo. Haha pusssss

SHOPPING.

Publicerat: 2010-07-30 | Kl. 01:58:20



Yeah, igår var eller mer i förrgår, i onsdags iaf så var jag med mina kära föräldrar på Nordby och shoppade lite. Hittade mig faktiskt hela två bikinis, sjukt eftersom jag letat som en galning efter iaf en, men mkt nöjd. Sen fick jag min kavaj från H&M som jag ville ha, billiga skit som kosta mig 199:- gillar't. Sen en klänning ("##¤%/!) Det ser inte ut som en... Iaf som var slut här. Mkt bra! Och sen till sist min baby, en ny klocka från Ur&Penn för bara 200:- mums på det!

Igår, blää det känns som igår var onsdag och idag fortfarande är torsdag men nu är det fredag. Komplicerat! Haha. Men iaf, i Onsdags var det rätt okej väder så jag och Mli drog till Fjorden och var där till typ två. Träffa massa gött folk. Träffa en ny kompis som var från gbg. Han var grymt härlig iaf (; Sen igår var jag och mli igen. Jag bakade en tårta till pappi som fyller. Men det är en hemlighet för han vet inte om det (A) men vi var knappt på fjorden alls, bara regnade så det var inte lönt. Nu sitter jag här och skriver, ska snart börja läsa min bok igen. Det går lite trögt med den. Fy då.
Sen har jag kommit på att jag ska ta en bild på alla kläder jag köpt den här sommaren när lovet är över. Hihi det kommer bli mycket. Men så är det. Nu ska jag röra mig. Och idag är det nästan exakt tre månader tills jag fyller 18 ! Lite mindre t.o.m. Puss på det !

good day.

Publicerat: 2010-07-24 | Kl. 23:37:19



Tjena, ida har Maria haft en ego- dag. Ohja. Jag har låtit allt handla om vad jag vill. Jag var med mig själv hela dagen mer eller mindre. Jag bakade, Kärleksmums, ni som känner mig vet att jag älskar dom, åååh så gott! ätit hela nio stycken (A) sen gick jag på en promenix, götteligöttgött ! Sen såg jag på film, mean girls. Ett tag sen nu och trots allt, den är ju rätt rolig ändå. Imorn ska jag jobba, alltid roligt, hihi. Sen ska jag umgås med Nhung, åh va jag saknar dig Nhung, vi har inte setts alls typ :( Men imörn ! På måndag ska jag städa tror jag. Och på tisdag umgås med Annette och på onsdag smäller det ! Fjorden, wiiiho. Jag har läst ut min bok idag också, det var tråkigt ifs. Vill ha en till. Nää nu skriver jag inte mer idag. puss

btw, grillningen igår var myyys.

COPYRIGHT BY SLOAREZ

<´3

Publicerat: 2010-07-22 | Kl. 23:25:37
Jag saknar dig. Jag saknar den du brukade vara. Jag saknar allt. Fast kanske var du alltid sånhär.

så mobbat bra.

Publicerat: 2010-07-18 | Kl. 22:16:25
Jag sitter och fnittrar för mig själv. Jag är inte normal. Jag tror jag aldrig var det, ifs så har det vart någon gång jag sagt att jag skulle byta bort min själ för en ask med vindruvor, men inte trodde jag att man snatta min normalitet då ! Aja, om jag inte minns fel så smaka vindruvorna syndit gott. Hursom, just nu sitter jag och chattar via msn, wohoho, med en mycket kär vän till mig. Annette♥ Hennes utsökta blogg hittar ni här---> http://tokiohoteltjejen.bloggsida.se tryck tryck. Iaf, du betyder verkligen jätte mycket för mig gumman! Vi har inte känt varandra länge men på en kort tid har du kommit mig närmare än de flesta människor jag känt längre. Jag älskar att du verkligen finns där och lyssnar och stöttar, känns verkligen som jag kan vara mig själv med dig. Jag har så många fina minnen med dig, nazi, internt. haha. Och jag hoppas att vår vänskap blir lång och att vi fortsätter att vara mycket ! Vänskap som våran kommer inte ofta♥ puss på dig gumman !


a bit.

Publicerat: 2010-07-18 | Kl. 19:44:08
så kära bloggen minns detta när jag är borta... nee nu blev jag konstig. jag känner mig lite konstig idag, troligen för att jag har jobbat, man blir konstig av att jobba, gör inte detta hemma alla barn. Haha, ibland är jag så dåligt bra att jag tar knäcken av mig själv. wiiihoo. Okej jag måste vara seriös nu. Det har vart kasst väder här idag, visst det har inte regnat, okeej det har det. Men det har inte vart så mycket moln, okeeej det har det. Men iaf, det har vart okej väder idag men blåst hur mycket som helst. jag tror jag fick hälften av mitt hår i munnen. mums ! Och påtal om det, det var ett tag sen jag var sjuk nu, kommer troligen bli det nu bara för jag sa det :/ aja. Får röra på mig, för konstig för att blogga. cya !

Today.

Publicerat: 2010-07-16 | Kl. 16:14:56

Ska med fintjejerna Mli, Annette och Josefin på den här idag kl. 21.00 ! Ska bli spännande och se hur den är, många har sagt olika saker och så, så det ska bli skönt att äntligen få en egen åsikt. Idag har jag knappt gjort något faktiskt, men ska snart möta upp Annette och höra lite med henne, mumsis ! Puss då♥

you got me.

Publicerat: 2010-07-15 | Kl. 23:48:38

åååh älskar älskar älskar ! verkligen min typ av låt.

Iaf, idag så stack jag och mli till Gbg, det var verkligen kasst väder så en shoppingtur satt fint. Jag fick ett par skor, götteligött. Speciellt eftersom jag behövde ett par nu när mina converse är gone :'( Men iaf. Köpte skor, en ring och spray till håret. Idag som jag skrev öste det verkligen ner regn och västtrafik är ju så mysiga att dom tog bort väggarna i "väntbåsen" så regnet kommer verkligen åt en överallt nu, mums ! Nu sitter jag iaf hemma i min säng och funderar på att beställa någon bok, vet att jag redan fått två men nu är jag verkligen inne på att läsa :/ haha. Men ska sova nu iaf, puss♥ bio tuuumåårroww :)

Tystare än i kyrkan.

Publicerat: 2010-07-14 | Kl. 23:52:46


Hej, som ni säkert märkt har bloggen legat nere ett tag. Tog en pause från internet. Bad mina föräldrar ta min dator så sen i fredags har jag inte haft dator men nu är den tillbaka i mitt knä. Passade på att ta bort min facebook också men nu är den igång igen också :) Kändes nästan lite tomt. Idag har jag vart hemma och läst ut min bok, så bra så bra. Sen stack jag ut med mli, skönt efter den här tiden ifrån varandra. Älskar dig gumman♥ Imorn vet jag inte om jag ska med föräldrarna till lidköping eller stanna hemma eller dra ner till gbg ksk? dålig väder ska det ju bli så nåt inomhus skulle passa fint. Aja. Nu sitter jag och kollar på Sex and the city, har beställt filmen nu, tvåan. Den var så bra tyckte jag ^^ men nu har jag inte mer att säga. Puss I guess.


.

Publicerat: 2010-07-10 | Kl. 06:42:31
Om ord kunde beskriva.

one two, then what.

Publicerat: 2010-07-09 | Kl. 15:56:06


Tjoo sötisar. Snart ska jag iväg och träffa Annette och fixa lite tills imorn, tyvärr blev partyt flyttat men hoppas på att något annat kommer upp. Tror det men vi får la se. Var på Torp innan lite snabbt fick mig köpt en jätte fin tunika och sen tillbaka till stan för att köpa mina älskade converse ! Yeah. Och jag kunde t.o.m. ha dom i strl. 37, detta gillas ! Just nu sitter jag och väntar på att Annette ska komma till stan och käkar lite kräm, åh va jag älskar hallonkräm. Mums ! Lägger in en dålig bild på min outfit idag också, hade lite brottom, sorry sorry. Det är iaf nya skor och tunika på bilden. Puss ! Och btw, på antingen lördag kväll eller söndag förmiddag åker jag, wihooo. puss !♥

00.00

Publicerat: 2010-07-09 | Kl. 00:16:53

[pic: google]
Idag. Jag borde verkligen lagt mig tidigare. tror jag gick och la mig typ halv tre, öhm(A) och pappi väckte mig åtta för att vi skulle åka vid nio med lilla gubben till veterinären. Men egentligen så vaknade jag runt sju av massa jäkla läten från kommunarbetarna, suck! Men sen fick jag iaf lite sömn innan åtta då och sen åkte vi dit och lämnade snutten och fick reda på när han kunde hämtas. Sen tvinga jag pappa att köra mig till affären för att köpa kräm (A) hihi och vindruvor.... I'm such a freak ! Sen stack vi hem, jag käka lite frulle och fick sova lite. Väcktes vid tolv av pappi som ville ha hjälp med maten (GRRRR :@) så ner och hjälpa till för att sedan sticka ut och träffa mli och komma hem nu mer eller mindre (Y) yeah, hur lyckas jag? Donno. Just nu iaf så myser jag lite med gubben som slutat vara så apatisk(?) och groggig(?) hursom, stackars liten♥ Imorn ska jag vara med Nora tror jag, innan jag åååker (6) sen på lördag är det ju partaj för två snyggingar till 18åringar, ska bli mycket roligt ! Sen åker jag, wiiiihooo. Nu ska jag dra, puss♥ btw, imorn ska jag också förövrigt bli med Converse ! Yeah. Lite efter alla andra men fortfarande bääst, hihi^^ puss !

my day.

Publicerat: 2010-07-07 | Kl. 20:26:38

[gammal bild]
hejhopp. Nu skriver jag som ni märker. Jag vaknade rätt tidigt idag, känns som jag gör det varje dag, fy då. På fredag har jag haft sommarlov i fyra veckor exakt, shit va tiden har gått fort! Iaf, jag vaknade av att Linnea ringde mig, snacka lite med henne sen fick jag skynda mig för att hinna med bussen som gick vid ett, samtidigt snacka jag med Amanda i telefon. Gött att vi får träffas nu alla tre :) Sen stack jag iväg till bussen och hann köpa lite frukost på vägen. Mötte Annette i lilla Munkedal för att sätta oss och snacka i solen. Mycket trevligt ! Sen stack vi hem till henne och glodde massa roliga saker. Fyy så mkt tror jag inte jag har skrattat på länge. "Jävlar" "Vad gör du i min trädgård" och "Har du var tjej hela tiden?" Klockrena ! Sen stack vi ut och satte oss vid Munkedalsskola eller var det nu var vi var xD Snackade, guu va skönt det är att snacka med dig gumman, känns som du alltid förstår, tack för du finns i mitt liv♥ Sen tog jag den mindre fullpackade bussen hem igen och fick käkat lite med mina föräldrar och nu sitter jag här. Försöker få tag i Noragumman men det är inte lätt det.
Imorn ska jag upp tidigt igen fast nu typ vid åtta!!!! Ska till veterinären med lilla gubben, men det kommer säkert gå bra :) Ska ha med kameran i vilket fall, hihi. Men nu ska jag lägga mig och kolla på en rulle, känner mig sådär lagom sugen på det. Ojdå, det blev en lång text idag, ovanligt för att vara mig, men hoppas det gillas, puss♥

Allt kan köpas för pengar.

Publicerat: 2010-07-06 | Kl. 20:03:53


Så sitter och kollar på aftonbladets hemsida och får upp en reklam för Kissies singel. Var bara tvungen att lyssna, jag menar herregud jag har svårt att ta henne seriös redan och nu som en sångerska? Naaae. Men blev faktiskt positivt överraskad när jag lyssnade på previewn, tänk att man kan fixa så mycket i datorn nu för tiden. Well I guess har man rätt pengar så kan man fixa sig vilket yrke som helst. Men grattis Kissie, nu är du en sångerska, höhö eller inte. Lyssna själva och avgör vad ni tycker. Puss !

maybe baby.

Publicerat: 2010-07-05 | Kl. 00:03:43

jag har kommit fram till att typ alla har blogg. Höhö jag med. Jag har ju t.o.m. 3, en gammal. http://hippiepop.bloggsida.se ? kan det var det. ääh skit sam och denna och sen en privat. Den privata är typ som en dagbok. Sen har jag kompisar som skriver bloggar också. Bloggvärlden är stor!


anyway, i månader har jag lyckats hålla mig borta. tror inte ens jag kollat någon gång. Visst vänner, men aldrig in på din profil eller något. Det hade blivit för svårt. Det gjorde så jävla ont nu när jag kolla framsidan bara. Aldrig mer. Aldrig.

4 O' clock

Publicerat: 2010-07-04 | Kl. 17:43:59
Riktigt snygg klockor från Ur & Penn. What color do you like?

2010.

Publicerat: 2010-07-04 | Kl. 16:08:48

Idag har jag jobbat som jag alltid gör på söndagar men idag var faktiskt första gången på länge då jag jobbade i regn och ja det var inte lite regn heller. Var riktigt jobbigt ! Efter det så unna jag mig att sova länge, till halv tre ^^ Sen käka jag lite med min kära familj och så, det gick faktiskt riktigt bra, haha. Jag tror jag är lite trött.
Nästa vecka har jag inte mycket planer för.
Jag ska dock vara med Linnea på tisdag och Annette någon gång i veckan. Sen har jag fått dille på att åka till liseberg, ska dit med snuttan Nora och hennes kille och några av hans kompisar nästa vecka någon gång tror jag, ska försöka åka lite mer än jag brukar då! :D Sen vill jag ner till gbg också bara för att umgås med ebbi som jag inte sett på väldigt länge, dumma unge ! Ja så lite saker har jag planerat iaf.
Hur det går med tävlingen får jag se, än så länge velar jag men jag får se. Återkommer med beslut. Men ni kan fortfarande rösta.
pussar♥

COPYRIGHT BY SLOAREZ©

tell the truth.

Publicerat: 2010-07-04 | Kl. 00:41:44
Just nu känner jag att jag varken orkar eller vill blogga, funderar på att sluta. Men jag vet inte men jag tar en pause. Men tävlingen känns inte heller så aktuell då den knappt startat känns det som. Jag får försöka få igång den annars avslutas den utan någon vinnare. Sorry men är det mer än hälften som inte är aktiva i den så känns det inte som en större idé. Puss då♥

RSS 2.0