Planer.

Publicerat: 2009-12-31 | Kl. 14:18:45


Nu ska vi snart käka lite så det får bli ett snabbt inlägg idag. Efter det ska jag fixa mig och sen vid fem ska jag och mli iaf ut och kolla på fyverkerierna eller hur det nu stavas. Sen vid sex är det hem till Andrine och fira in det nya året. Hoppas ert Nyår blir super, puss på er!


music♥

Publicerat: 2009-12-31 | Kl. 02:08:19


music♥

Publicerat: 2009-12-30 | Kl. 22:15:26



I miss you.

Publicerat: 2009-12-30 | Kl. 19:07:15


jag vaknade tidigt idag gott folk. Okej klockan var tolv men som värst måste jag ändå vaknat typ tre. Haha shit hela dagen typ gått men idag vakna jag tidigt och dubbelchecka en grej till imorn. Oj, 2009 är slut imorn. Jag är nästan lite ledsen men samtidigt inte. Att ett nytt år infaller ger ju alla en ny möjlighet att börja om på nytt, right? Iaf, sen stack jag och mli ner på stan och gick runt. Jag var bara fööör positiv till snön och isen idag, men seriöst den är ju bara för jobbig, man halkar ju. Suck. Sen stack jag hem och åt super god paj, ska ta en bit snart igen ^^ älskar ju ost&skinkpaj. Sen stack jag åter igen till mli och nu sitter jag och kollar på Kung Fu Panda, jag vet, jag vet. Men jag tycker faktiskt om jätte många animerade filmer, både madagaskar filmerna, hitta nemo, kung du panda m.m. :) Senare får jag städa klart lite eftersom Emma ska komma snaaaart, yeey. Skriver mer om en stund. Puss<3


Inget bättre för mig.

Publicerat: 2009-12-30 | Kl. 02:08:57

Här kommer 12 sanningar om mig. Fråga inte vrf det är 12, det stod att man skulle skriva 12 så aa det är väl så då. Haha skit sam.

- Jag är väldigt blyg. Det är faktiskt väldigt sant. Asså jag visar det inte utåt och jag vågar prata med människor jag inte känner, okeeej det var ingen bra början det här. Skit i den här. Haha

1. Jag är extreeeeemt rädd för spindlar. Verkligen. Stora som små, jag får panik av dom.

2. Jag har en tendens att svara på saker jag tänker i mitt huvud högt. Liksom jag tänker tex. "Vi käkar väl vid elva som vanligt väl?" och så svarar jag högt kanske "aa jo jag tror det" haha så sjukt. Det roliga är att ibland märker jag det inte ens.

3. Jag älskar mat. Asså det är inte så att jag ligger på golvet och häller i mig mat hela dagarna men jag tycker verkligen om mat. Speciellt pappis. 

4. Jag vet inte när det hände men någonstans slog det slint så jag är väldigt sarkastisk av mig. På både skoj och inte. Inget liksom tyket menat men det har bara blivit så. 

5. Jag tycker om att skoja om mig själv men inte att andra skojar om mig. Många som kanske gillar det men jag tycker det är rätt kul att skoja om mig själv.

6. Jag är väldigt ouppmärksam. Det har jag märkt på äldre dar så att säga. Det är inte det att jag tycker människor är för oviktiga för att uppmärksammas utan mer att jag inte tror jag är särskilt viktigt, ergo ingen som försöker prata med mig. 

7.  Jag är väldigt lätt road. Jag har nog aldrig i hela mitt liv pratat med en person som inte kunnat få mig att skratta. Och då skrattar jag inte för att göra den personen glad utan för jag tycker det är roligt.

8. Jag har väldigt lätt för att fastna i minnen. Något som hänt för flera år sen kan fortfarande få mig att tänka på det i flera timmar och önska mig tillbaka dit. Jag har en tendens att leva i minnen känns det som ibland.

9. Jag är nog en av de få människor som aldrig tyckte om Björnes magasin eller vad det nu hette. Jag hatade det.

10. Jag är väl en av de få människor som faktiskt tycker Harry Potter filmerna är läskiga. Speciellt tvåan. Äckliga spindlar!

11. Nu för tiden känns det som den finaste gåvan man kan ge mig är en chokladkaka och en ask med vindruvor. Jag älskar vindruvor och choklad.

12. Jag älskar att skriva. Noveller. Dikter. Böcker (aa eller försöka). Skrifter. Krönikor och sånt. Alltid gjort. Här hemma har vi mycket roligt åt det.


Där har vi det. Nödvändigt som det var.


H&M

Publicerat: 2009-12-29 | Kl. 19:10:01


shopping.


Jaha.

Publicerat: 2009-12-29 | Kl. 18:57:58

Fan va dålig jag känner mig när jag inte skriver på bloggen alls eller typ ett inlägg. Men ibland känner man att man inte orkar skriva något alls eller inte ens orkar öppna datan liksom. Men jag ska försöka bättre mig. Jag har ju vart lite små förskyld eller fördkyld de senaste dagarna. Det skrev jag nog inte men just nu känner jag mig så gott som frisk, äntligen! Imorn är det en ny dag ja. Jag ska nog försöka att städa klart mitt rum och sen dubbelkolla nyår. jises det är verkligen snart ett nytt år! rock on 2010! 2009 var väl i sig ett bra år men jag hoppas 2010 blir bättre. Snart ska jag sticka och fixa lite och sen äta och kolla på en riktigt bra film. Om jag hittar någon xD Och påtal om film, går stack jag till petra♥ och kollade på tv filmer, yes man? rätt bra, lite små rolig sådär och The hangover! Haha fy va jag låg dubbelvikt när jag såg den. Skit bra! Den ska vi skaffa (a) Vi måste träffas oftare sötnos! Har inte vart ute och tagit så mycket bilder alls nu när jag äntligen har kamera men det har bara inte blivit så :/ Men tog denna bilden i förrgår? igår? aja. Rätt snygg tycker jag allt. Finns bättre, finns värre. Puss!


That's why.

Publicerat: 2009-12-28 | Kl. 02:11:43


can't say i'm sorry.

Publicerat: 2009-12-27 | Kl. 14:45:27


I brist på andra bilder.
förlåt, förlåt för jag inte skrev igår. Hann inte riktigt. Igår vakna jag först till lunch och sen stack jag och mli ut en stund och sen blev det robinson för hela kvällen med la familia. Äntligen vann lag Agwe. Jag har alltid en tendens att heja på fel lag xD men nu så verkar turen kanske vända? Hoppas! :) Idag ska jag bara slappa hemma, läsa ut svenskaboken och börja på engelskaboken, usch jag hatar verkligen att man inte kan få vara ledig på lov utan att det hänger saker över en man måste göra. Snart börjar dom väl att ge läxor över sommarloven också. Suck! Aja läsa, det kunde ju vart värre. Nu ska jag snart käka lite och sen ska jag nog ut en stund. Ta lite bilder förhoppningsvis. Puss puss


it's all gone.

Publicerat: 2009-12-26 | Kl. 02:35:26
mkt texter nu, läste en annan persons blogg och då hade någon klagat på att hon alltid var så ledsen eller nere, så förlåt om någon känner så med mig, men liksom idén med min blogg var från början en nyare och roligare dagbok fast inte lika privat. Och iaf jag brukar skriva ner tankar och känslor i en dagbok så sorry dåra. Men jag brukar försöka varna iaf när det kommer en text, så slipper ni läsa den om ni inte vill. Man behöver ju faktiskt inte läsa allt om det skulle vara jobbigt.


H E L V E T E
.
Denna dagen var inte bra. Verkligen inte. Eller jag gillade mitt hår idag men annars var den praktiskt taget skit. Det är många gånger idag då jag inte kunnat andas. Det är faktiskt sant, är täppt i näsan så, men även för det händer för mkt. Vem bestämde egentligen att all skit ska hamna på mig just detta året? Ser jag speciellt stark ut detta året eller? Verkligen inte. Känner mig svagare än någonsin. På ett sätt känns det sjukt jobbigt att skriva tankar och känslor o bloggen för man vill ju att folk ska förstå att det är jobbigt och det är något som aldrig försvinner, att man inte är en DRAMAQUEEN utan att det är sant liksom. Men samtidigt kan man eller så vill man inte berätta hela historien heller, liksom privat. Hade någon sagt att livet skulle vart så här när man var liten hade jag fan kutat och gjort en peter pan och aldrig vuxit upp. Förblivit den trollfriserade lilla energibollen jag var. Åh det vill jag! Crap, det är försent. Vet inte vad detta blev för text egentligen men nåt äre väl alltid.

Messed up

Publicerat: 2009-12-25 | Kl. 23:02:20

L E T N O T H I N G S T O P U S N O W !
bild: google

Gamla goa mode.

Publicerat: 2009-12-25 | Kl. 14:42:01

Inte för att jag är världens modeslav eller nåt och spegeln är inte min bästa vän och jag kan lämna huset utan fem ton smink men jag kan ändå erkänna att jag hatar att kolla på gamla bilder. Hatar kanske är ett starkt ord men det finns inte många bilder jag skulle vilja visa människor kan jag säga. Det räcker typ med bilder från 2008 för att jag ska känna naaae snälla ta bort. Det var ju inget fel med modet men jag valde väl fel kläder och jag kan inte ens fatta att jag gjort det. Liksom när fick jag för mig att jag passade i kräm beige? skit sam men det var äckligt fult iaf och aldrig igen. Aja nu vet man det, något positivt iaf, right? :) Här är iaf dagens outfit (en del av den) och vi får väl se om jag klagar över den om ett år xD hahah. puss


gifts.

Publicerat: 2009-12-25 | Kl. 01:13:06


två av sakern jag fick :D älskar parfymen måste jag säga och family guy, pappi och jag kommer ha för kul nu asså xD Imorn får jag åka hem tidigt :/ mormor och morfar is coming, hoppas på mer gifts då :D mahaha. Nää men det är alltid kul med släkt. Nu måste jag fixa lite och äntligen fick jag tillbaka min facebook efter majas erövring höhö -.- jag har ingen aning om vad hon gjort men det märker vi väl sen :o haha. Nu ska det stekas pannkakor, inte jag som gör det så jag klagar inte ;) kisses


God Jul! -igen.

Publicerat: 2009-12-24 | Kl. 22:08:41


Hai tack för alla fina sms, ni som skickade och tack för kommentarerna på bloggen. God jul på er med och hoppas er dag var lika bra som min :) söt och givande skulle jag vilja säga. Puss på den. Vad jag fick och lite sånt lägger jag nog upp imorn, samt hur jag såg ut för nu ska jag iväg från this homies och hem till henke med ett par andra. Skriver mer imorn! Promise<3


The golden hour.

Publicerat: 2009-12-24 | Kl. 02:21:33

Det är ju nästan som att allt pekar på att det finns något man inte ska glömma. Något man inte får glömma, hur mycket man än vill. Det går inte, spelar ingen roll om jag sitter och fixar på datan eller slår på tv efter haft den avstängd den i 5 timmar för att det ska slå till. Jag vet att det inte är mycket men det är överallt. Så vanligt är det inte och jag sitter inte och tittar efter det, det bara finns där. Ska man tro på ödet eller what? Betyder det att jag gjorde fel då eller? Jag vet liksom redan det thx. Det huntar mig som fan, det gjorde det då, sekunden efter men vad skulle jag göra? Jag satt ju där bara fast jag ville så mycket mer. Efter den dagen dog allting. Och vart är vi nudå? Som jävla främlingar, hur fan kan det bli så? Man tror man känner någon men nu, nu är ingenting som det ska vara. Man visste det skulle ändras, aldrig bli detsamma men man trodde ju ändå på kontakt. Nu finns inget. Man lever med det. Det går över men jag behöver inga påminnelser, det får jag tack så mycket av alla minnen som susar förbi i mitt huvud hela tiden. Om ödet finns så måste jag väl vara den sämst utvalda för att få buskapet uppfattat. è tra i quattro occhi e le mie memorie...

God Jul!

Publicerat: 2009-12-24 | Kl. 00:07:00

Design

Publicerat: 2009-12-23 | Kl. 21:29:10

sitter och fixar på min design just nu, ser det konstigt ut så vet ni vrf :)
puss!


Klappat & klart

Publicerat: 2009-12-23 | Kl. 17:17:59


Nu har jag vart duktig tycker jag, alla paketen är färdiga och jag tycker de var rät fina faktiskt :) Just nu sitter jag här och käkar massa godis. Maja och Ebba kommer snart också, mys på det! Sen ska vi nog möta upp the guys later vi får se. Men medans jag väntar så ska jag försöka fixa min blogg lite, känns som jag är nöjd en dag sen vill jag ha nytt och fräsht igen xD suck. puss puss


Bara för att.

Publicerat: 2009-12-23 | Kl. 13:23:25


tjena. Dagen innan liksom. Jag vakna upp till ljudet av dammsugare och mamma som stressar runt. Mysigt! Nu sitter jag här och ska försöka skriva ett så långt inlägg som möjligt eftersom jag troligen inte kommer hinna blogga så mycket senare. Såå Julafton imorgon, om jag hade vart si så där sju eller nåt så hade jag hoppat upp och ner och inte kunnat hejdas och min chokladkalender hade nog vart relativt tom. *nostalgi* However, naw nu kom jag och tänka på ROLI, han får vi hoppas ha en bra jul han med.
Idag ska jag ner på stan i vilket fall och handla den sista julklappen. Jag måste erkänna att jag känner att jag börjae lite sent. Men sen ska de slås in och göras fina (höhö kommer bli fula höhö) Men man försökte.
Känns det som ett lite konstigt bildval kanske? Jag tänkte ju eftersom alla andra har massa julgranar och snö och julmys måste jag ju gå mot strömmen och ta en sommarbild. Anna fick komma med på ett hörn, så fin hon var♥ jaa jag ser ju lite halv normal ut men det gör jag ju alltid? Vill vara så brun igen, give mee suuuun. Aja nu ska jag gå och tjura för det. Nää skoja bara men röra på mig ska jag. Puss på er och låt er alla ha en underbar dagen-innan-jul dag om vi inte hörs senare! Puss


Honesty.

Publicerat: 2009-12-23 | Kl. 01:54:25

TRYCK HÄR
jises.


pepparkakskolor?

Publicerat: 2009-12-23 | Kl. 01:29:39

Jag ska fan aldrig äta dom igen. De gör en underlig.

psychological meltdown.

Publicerat: 2009-12-22 | Kl. 21:34:18

Muffins

Publicerat: 2009-12-22 | Kl. 18:46:57

Torp.

Publicerat: 2009-12-22 | Kl. 18:42:19


Idag så har jag vart med mli, vi stack till torp och tittade lite. Hitta min sista present till pappi och en present till mig själv som mamma ska ge mig xD och sen en tröja den på bilden och kolla runt lite. Såg många från skolan faktiskt, skoj skoj. Nu ska jag snart till torp igen för att handla xD hoppas det blir skoj, brukar det vara med pappi så :) Imorn ska jag troligen vara med majii och ebbi och dóm andra får se om henke och de andra hänger på. Snart julafton och jag kan inte vara gladare att skiten är över snart. Haha för er som läst det innan eller känner mig vet att julafton inte är min starka sida. Nu ska jag lägga över lite bilder från kameran till datan och sen så sticker jag. Ska föresten försöka skriva mer på bloggen nu. Känns som det borde funka nu när det är lov. Puss!
Och bara för det är så nödvändigt att skriva men jag har ont i ögat så om jag skriver konstigt är det för jag inte ser. haha


I believe in miracles.

Publicerat: 2009-12-21 | Kl. 12:20:31


Nu är jag hemma. Känns rätt skönt. Sov en liten stund innan och nu sitter jag här och kollar på Top Model 5? Aja replis iaf. Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Jag hoppas iaf på julhandel. Ska nog till torp en sväng innan iaf. Hoppas på det behöver kolla på lite stuffs. Nu ska jag käka lite frukost eller blir det lunch? haha anyway jag är hungrig! Skriver mer om en stund :) puss!


Gästbloggar♥

Publicerat: 2009-12-20 | Kl. 21:31:45


Tjenixen satt och kollade igenom lite gamla bilder och hittade en som vi tog förra året. Vi stack till den där jätte söta italienska restaurangen. Vi satt och snacka om massa roligt. Att jag kom och tänka på nu var att det var då du och Maja satt och sa att jag inte skulle vara sur på plutten (min David) och jag var jätte sur på honom kan jag lova! Och då sa du att det inte var lönt att ens göra slut och då blev jag ännu surare och då skrattade du och sa exakt så här: "Men ni kommer ju ändå gifta er inom typ två år" Och då skrattade vi och jag kan inte fatta det, det kommer hända! Sött minne och en önskan som slog in♥ tack älskade Maria! Och d också Maja<3
(ebba)


Beautiful day

Publicerat: 2009-12-20 | Kl. 14:00:54



Tjoho alla söta människor. Hoppas alla mår bra :) Just nu sitter jag och slappar med henke och väntar på att några till ska komma hit. Han sitter och hjälper mig med min historia och jag har tråkigt och kastar pappersbollar på honom xD Haha jaa jag är ju speciell. Igår var en riktigt sjukt konstig dag, det gillar vi! Imorn ska jag troligen julhandla mat med pappi! Äntligen :D Jag älskar att julhandla mat, det är en av de bästa traditionerna pappi och jag har^^ men nu ska jag röra på mig. Puss


Gratis saker till mobilen

Publicerat: 2009-12-19 | Kl. 22:30:24


Hej ville bara tipsa om en jätte bra sida på internet där man kan skaffa gratis teman, spel, ljud, skärmsläckare och bilder till mobilen helt gratis! Man skriver bara ner koden från datan i mobilen och så laddas det ner for free! Har själv prövat detta och det fungerar. Prova du med! Ett litet minus är att sidan fokuserar sig på sony ericsson och Nokia telefoner. Men jag rekommenderar verkligen! Puss
För att komma till sidan tryck HÄR


slowly.

Publicerat: 2009-12-19 | Kl. 21:43:00


hai, sorry för att jag inte skrivit alls idag typ. Jag har inte direkt befunnit mig vid en dator men jag fick iaf tagit lite kort. Känns så dåligt att låna en systemkamera men inte ta några bilder. Det har verkligen bjudits på decemberväder idag. Kallt som bara den och inte alls gött. Usch på vintern!
Och imorn blir första gången jag jobbar i snö också. Jag kommer säkert ramla och halka och frysa som bara den. Hoppas på något mirakelvis att snön försvinner inatt (a) haha. Nu ska jag titta på stardust tror jag om det går för sig. Hääh. Skriver kanske lite senare igen :) puss på er! ♥


jullov.

Publicerat: 2009-12-19 | Kl. 12:25:09


fy jag vaknade tidigt idag. Måste vara vanan att vakna tidigt. Hoppas det ändrar sig! Idag ska jag först städa mitt rum, inte direkt roligt men det måste göras. Sen får jag se om Freddan och Ebba och dom skulle this way. Hoppas på att få något bakat också, har lust till det.
Så igår var det julavslutningen. Först började vi 8.30 och myste lite med klassen, käkade massa pralliner och pepparkakor och sen halv 9.30 började en julshow? i kyrkan. Rätt bra faktiskt, och den korta skoldagen avslutades med gröt. Känns kul med lov men man kommer sakna alla, tur att rätt många ska ses på Nyår iaf :D

Efter skolan stack jag och mli till torp, fick mig en mascara xD haha men den var billig^^ och sen en present till pappa.
Nu ska jag käka och sen får vi se hur det går.
puss :)

(bild. google)


Spotify

Publicerat: 2009-12-18 | Kl. 20:06:41


tycker om att leta låtar på spotify och sen spara dom till min spellista fast jag inte har så många olika men här är väl mina låtar jag tycker mest om just nu. (Tryck HÄR)
provar på en ny musikstil...


I'm flying.

Publicerat: 2009-12-18 | Kl. 17:30:09

Okej jag har fallit.

Publicerat: 2009-12-17 | Kl. 21:45:16
okej jag är kär, seriöst. detta har aldrig hänt innan.
Jag ska sååå beställa dessa.
kläder♥

den till höger asså!! Mums

Damn.

Publicerat: 2009-12-17 | Kl. 19:51:48


usch det känns hela tiden som det är lov. Det kändes så igår och igen idag. Men imorn då smäller det! Äntligen. Som man har väntat! Och snö har det ju kommit. Hoppas många blev glada, själv ser jag inget värre än snö. Haha jag är verkligen en sommarmänniska. Det känns grymt kul att det blir av att sötnos emma kommer hit i januari. Kuuuuul! För länge sen nu. Och inga bilder har jag som jag kan lägga ut på oss heller, inga som man inte skäms för ^^ haha. Men nu ska jag käka igen. För det gör jag ju aldrig ;o hähä, men gjorde lite gott innan och nu är jag så där lagom mätt igen så man kan käka igen. Mums!
Och super glad är jag att jag fick låna hem kamera över lovet också! 3 veckor med en systemkamera!! Stort för mig ^^ Hoppas ni andra som också gjorde det blev glada också :)
Och grattis i förskott Nhung!!!!! Smsar dig imorn också men som en tjuvstart liksom ;)(L)
Men nu ska jag verkligen gå.
miss me♥


Man ska ha roligt.

Publicerat: 2009-12-17 | Kl. 19:39:56

bild från förra fredagen. Kul att ta studiobilder måste jag säga :)

!

Publicerat: 2009-12-17 | Kl. 17:28:57
tillbaka snart

Winter day.

Publicerat: 2009-12-16 | Kl. 18:27:06

Hai
har ingen jätte lust att skriv något jätte långt inlägg idag utan skriver bara lite kort istället. Igår, aj. Idag, mm.
Jul snart och det snöar som attans. Jag börjar ångra nu faktiskt att jag inte valde en systemkamera i julklapp nu faktiskt. Vill verkligen ha en och alla på det ind. valet försvinner ju så snabt iväg när det är lov. Alla vill ju ha en över lovet. Suck. Aja ska köpa mig en snart. yeeeah.
Sen innan jag avslutar så vill jag också önska lycka till, till en kompis som ska spela teater idag, skulle vart där och kollat men kunde inte pga av vissa saker. Lycka till gumman och du äger! bästa skådisen ever♥
Nu ska jag krypa ner i sängen och aldrig komma upp^^ puss


Nothing to say

Publicerat: 2009-12-15 | Kl. 20:10:28


there was a point in my life when I had it all. Now, I stand empty handed and has lost it all



hai. Idag hade jag mitt sista prooooov! Finally. Slut med pluggandet och det firades med att mli och jag var lite efter skolan och lyssnade på musik. Diggar ändå vår musikvideo, chip's are back (H). Nu sitter jag här och är lite små sur på vädret. Jag tycker inte om vintern och ännu mindre vinter med snö. Usch och fy. Ifs var det, det förra året också. Förklarar min halkning förra lovet. Haha intern grej, Mli, Anna, Nhung och jag vet ;) Videofilmat skulle man! Haha. Jaja. Snart ska jag sova, nej jag skoja! Jag börjar inte förens 13.40, stay up all night ofc. Okej känner mig lite över energisk kanske.
För att skriva något positivt. Hittat en kavaj nu som jag vill ha, kanske ska köpa den imorn. Vi får se.
puss

 

 


Animal feelings.

Publicerat: 2009-12-14 | Kl. 20:20:20





goooooogle


what's up

Publicerat: 2009-12-14 | Kl. 15:45:07


Äntligen sista veckan innan lovet! Och jag har mitt sista prov imorn. Äntligen! Men det är ekonomiprov imorn så jag kan inte säga att jag är taggad. Jag måste plugga nu men jag orkar inte, usch va jag hatar att plugga. Kollar lite på tv och käkar donuts, maha (6)
Sen ska jag skryta med att på onsdag börjar jag inte förens tjugo i två! En lektion baby! Haha
nu hinner jag inte skriva mer just nu.
Skriver senare,
puss!


091213

Publicerat: 2009-12-13 | Kl. 16:34:30

Jag är bara för trött, fixat för mycket hela dagen, inte bra för mig känner jag. Nu sitter jag och försöker hjälpa ebba samtidigt som jag försöker plugga samhäll, hur detta kommer gå? njaaaa. Fortsättning följer....
Den enda bilden som jag har på den här datan typ

He could be the one.

Publicerat: 2009-12-13 | Kl. 10:06:36


Idag måste jag plugga. Usch. Men jah funderar på att ta en pause senare och dra ut och fota lite.Tog den här bilden tog jag idag. Blev rätt nöjd faktiskt. Gillar färgerna.
Imorn är det skola igen. Somliga har sovmorgon till 12.00 typ! Jag akan ha det men ska göra ett prov så jag får hoppa det. Men jag klarar mig ;)
Och grattis till 100000000 till Ebba och David som förlovade sig igår!
OMG säger jag bara.
Härligt!
nu ska jag sova ikapp, fick vad var det? tre timmar sömn ksk xD
puss

haha igår maja ;) remember?


I wanna rock !

Publicerat: 2009-12-12 | Kl. 21:36:03

M. Jackson

Publicerat: 2009-12-12 | Kl. 19:34:20


måste allt säga att det känns lite tomt.


för mycket fritid.

Publicerat: 2009-12-12 | Kl. 16:17:14
hitta en snygg bild på internet som jag blev sugen på att fixa lite, vet inte om det blev snyggare eller bättre men man lär sig inget om man inte pröver lite eller hur? :) Nu ska jag dock göra något annat som jag förhoppningsvis har bild på later. puss a la kram

before



after

sjukt roligt

Publicerat: 2009-12-12 | Kl. 16:06:19


kul att kolla igenom en del bilder man har tagit. Blir inte många man tar nu när man inte har en kamera för tillfället. Men ska ta så mycket jag kan ändå!
En av mina favoriter är den bilden↑ eftersom den beskriver en perfekt dag för mig. Fråga inte hur, den bara gör.


utan att ens veta

Publicerat: 2009-12-12 | Kl. 01:18:57




Jag vet inte ens hur det gick till. Helt plötsligt är man där igen. Man är på den platsen man ville men ändå känns det fel. Man måste ställa om sig och inse, gå vidare och leva. Ingenting står still förutom tankarna. Det finns ett sånt där tomrum inom en nu. Det är väl det man försöker fylla ut med mat, men jag är inte hungrig alls. Jag är inte trött heller. Bara tom. Det går inte att få ut något heller, det kommer bara tystnad och jag förstår inget alls. Det är för mkt som faller samman nu. För mycket förvirring. Jag sitter klarvaken ett på natten och längtar hem. Jag vill hem. Detta är inte mitt hem. Varför var allt lättare förr? Jag vill ha tillbaka allt, jag vill hem. Fan.
En dag för 15 år sedan gavs fel person en ny chans.

awake

Publicerat: 2009-12-11 | Kl. 21:55:26


sorry för den dåliga uppdateringen, var så sjukt trött när jag kom hem. slocknade typ vid fem? sen sov jag till runt halv åtta. Vaknade för lite skaldjur och mys med familjen. Nu sitter jag här och ska snart kolla på lite film skulle jag tro.
Imorn ska jag tillägna hela dagen åt pluggning, usch va jag hatar samhällskunskap ibland. Haha så går jag samhäll också, men men. Ska kanske även en liten snabbis till Ebba för att umgås. Härlans! Sen nästa vecka är det sista veckan innan jullovet och det är ett par lektioner som faller bort så jag hoppas det går fort! Ser ut som att planerna för nyår är (nästan) klara, gött. Nu ska jag käka lite fredagsgott och se på film.
puss på er och ha en super helg♥

saknar sommaren!


I'm alive

Publicerat: 2009-12-11 | Kl. 16:54:09
dock sovandes.
hörs senare♥

minnen

Publicerat: 2009-12-10 | Kl. 21:53:47
okej så jag snackade med bruttorna innan, asså jennie, maja och ebba, och då började vi snacka om de "gamla goda dagarna" och alla minnen vi haft så då bestämde vi att vi skulle skriva ner dom på bloggen när vi kom på ett roligt vi hade allihopa, det kanske blir lite långt nu så ni behöver inte läsa om ni inte vill. Men det är en rätt hehe rolig historia

hursom...
det var en sjögurka och en...
haha nee förlåt hitta Nemo(A)


Det var iaf isommras när jag var hos ebba en gång på eftermiddagen? Jo tror det iaf. Jag stack ner för jag hade inget bättre för mig ändå och så mötte jag upp Ebba och Simon som hon var tillsammans med då och så gick vi igenom duggregnet och stack hem till henne. Där var iaf jennie och tobbe och spelade wii. Snabbt så började vi också vara med och spela och efter ett tag kom maja och daniel och anders och gabriella? jonas och några till. Då skulle vi köra dance mania? asså en såndär matta som man ska dansa på rätt steg vid rätt tidpunkt? Iaf Maja och Daniel började och gör värsta bra ifrån sig. Sen skulle jag och Jonas dansa och hur tror ni det gick när jag snubblade och han glömde att röra på benen? haha sorry jonas om du läser detta men det var sjukt roligt. Jag låg iaf på golvet och skrattade ihjäl mig åt att han stod och viftade med armarna för han fick för sig att det var armarna man skulle röra (vill tillägga att alla andra skrattade med!) så jonas blev iaf "sur" (på skoj) och drog mig till ebbas altan eller vad man ska säga och skulle kasta i mig i vattnet men bara för att jag var så himla smart (okej jag snubblade lite halvt) så ramlade jonas i med mobil och allt hahaha men bara för att alla kommit ut för att kolla vad som hände och för att simon kittlade ebba så puttade hon till mig så jag ramlade i med ebba som jag dragit med mig tillsammans med simon som hon dratt med och stänker ner jonas, som tills då lyckats hålla sin mobil torr. Tror ni inte alla stod o skrattade eller? Mest stod maja och skrattade och så lutade hon sig mot "staketet" som gick runt hela alltet men eftersom ebbas pappa fixade de så hade de tagit bort en bit av det så vad händer inte? maja skrattar o lutar sig bakåt och ramlar ner i backen. Fy fan va roligt det var.
Sen fortsatte det roliga men orkar inte skriva mer nu om det.
Det låter sjukt
det var sjukt
vi var sjuka
vi är sjuka
puss

Frågor

Publicerat: 2009-12-10 | Kl. 20:22:26

Fick två frågor jag tänkte svara på, alltid kul när folk frågar något. Tveka inte att göra det om ni vill, om ni inte vill göra det på bloggen så kan ni maila mig på [email protected] :)

Här kommer iaf svaren på frågorna

Svar på Första då:
Tack, rätt nöjd med min blogg nu med faktiskt, ska jag börja med och säga och nu kommer svaret på din fråga. Jag är bästa kompis med Mli sen ungefär 5 år tillbaka snart :D Vi går i samma klass och är väldigt ofta med varandra, snackar och umgås, vi är verkligen bästa kompisar tycker jag. Finns alltid där och gråter eller skrattar tillsammans och eftersom jag inte bor i samma stad som varken ebba eller maja så är vi väldigt bra kompisar och vi kan snacka om allt, som vi ofta gör också. De är helt klart två av mina närmsta kompisar! Så svar på din fråga då, jag är bästa kompis med mli och nära kompis med både Ebba och Maja. puss och sköt om dig! :)

Svar på andra frågan:
Tack, säger som jag sa innan, rätt nöjd nu med faktiskt :)
Här kommer då svaret varför jag inte skriver om kärlek, för det gör jag med flit. Jag skriver inte om kärlek helt enkelt för att jag dels inte vet vad jag ska skriva om det och dels för jag inte har något direkt behov av att skriva ner personen jag gillar här på bloggen för det hade känts lite pinsamt för mig xD haha och så är det inte alla som vet vem det är heller så för er hade det ju bara blivit ett namn, eller har jag fel?
Om att jag skulle vara tillsammans med Anders E stämmer ju inte alls. Anders och jag är kompisar men jag vet inte om du fått information om att jag vart det? För det var ett tag sen nu men kompisar är vi. Anders är en grymt härlig kille och en av mina bästa killkompisar men tillsammans är vi inte. Men om det är efterfrågan på lite mer kärlek här på bloggen så ska jag försöka tänka på detta lite mer.
Puss och sköt om dig! :)

så där var svaren på dom frågorna.
puss på er


music♥

Publicerat: 2009-12-10 | Kl. 19:40:29

haha bästa skrattmedlet ever!


Ovanligt.

Publicerat: 2009-12-10 | Kl. 18:18:37
tjena
sorry för de få inläggen igår, det hände massa på kvällen så jag hade inte riktigt tid.
Filmen var i alla fall jätte bra! Helt klart värd att se och på bio måste nog vara bäst.
Man blev faktiskt lite rädd, tänk om världen faktiskt liksom går under?:o Jag hade fått
panik som attans, vem hade inte? Det hade vart fruktansvärt hemskt för inte alla kan ju
betala 10000000!€ för en plats för att överleva. Aaah får panik bara av att tänka på det.

Idag å andra sidan så var det väl en av det softaste dagarna ever.
Historia började det med, mli och jag satte oss i biblan och pratade igenom lektionen. Oj
va effektiva vi är. Sen idrott, den var jag inte med på, satt ist och kollade på innebandy
(som jag ifs tycker är väldigt roligt, Damn!) med bla. Anna, Josefin och Märta, haha sjukt
kul att Märta videofilma matcherna men missade Carolines jätte snygga mål. Men sånt är
livet :D

Sen på det ind valet var det typ rätt soft ändå. Även om jag höll på att somna under dom grymt
sega genomgångarna. Fixade med bilderna och gav mig även på att ändra ögonfärg på Nhung och Anna,
Anna fick bruna och Nhung fick blå, men det syntes knappt på Nhungs mörka ögon. Så troligen inte
mina heller eftersom de är tråkfulaidiotiskt bruna -.- Gaah! Om en stund ska jag pröva igen dock (6)

Nu ska jag ist ägna mig åt något lite mer avslappnande och roligare, något ovanligt som jag nästan aldrig
gör, lite nervös får jag nog lov att säga att jag är. Jag ska plugga! :o haha för det gör jag ju aaaaaldrig

suck suck,
vi hörs!


091209

Publicerat: 2009-12-09 | Kl. 19:22:28

hai
idag har skolan vart tråkigare än vanligt. Trodde seriöst att jag skulle dö innan historian var slut! :o
Men efter skolan stack jag och Mli ner till mig och sen en snabbis till Torp. Hittade inget :/ Men köpte iaf en present till mamma. Gött det!
Och ännu en gång luktar mli som chrille (6) maha
Käkade lite innan och fixade mig. Ett tag kvar till bion men aldrig för tidigt säger jag ;)
Nu ska jag sätta mig ner med hälsapedagogiken och försöka att läsa lite.

Fick föresten tillbaka italienskaproven idag, VG, yeah! Även om jag hoppats på mer. Men hallå VG+ tycker jag det var ju mindre än 8 poäng ifrån MVG :o aja.

Har inte mkt mer roligt o intressant att dela med mig av nu, men vi hörs imorn.
Bio sen you know.
puss

interngrej ;)


Nu är det dags!

Publicerat: 2009-12-09 | Kl. 18:07:49


Ikväll kl. 21.00
yeah


YEAH

Publicerat: 2009-12-08 | Kl. 22:59:50


Converse

Publicerat: 2009-12-08 | Kl. 21:10:47

asså jag funderar på att köpa ett par men vet inte vilka i så fall vilken färg?
Vet inte ens om jag passar i dom heller men de är snygga. Vi får se! :)


Klar.

Publicerat: 2009-12-08 | Kl. 19:45:08

äntligen börjar jag känna mig klar med saker!
Nu är det bara psykologi, hälsapedagogik och samhäll kvar.
Psykologin kan jag typ. Hälsapedagogiken också och samhällen får jag lägga lite mer tid på men det löser sig :)
Gött!

Idag har det vart en rätt soft dag. Slutade dock sent, suck suck men satt mest o läste ändå.
Efter skolan stack jag och mli ner på stan och kollade banken och massa parfymer, haha nu luktar hon som dig chrille ;) Mahha (6) Och jag sniffade lite på den jag vill ha och mli hittade en eller fler hon ville ha också.
Sedan stack vi hem till mig och käkade mat från donkan ;) göttgött!


Imorn är dagen jag har väntat på ett tag nu också, äntligen är det dags för bio! Kommer mkt nu. Ska på bio imorn och sen nästa fredag ska några förhoppningsvis på bio och se New Moon, imorn är det dock 2012 :D Yeeey!

Och bara för mli och jag är dom enda som förstår så ska jag bjuda på denna kodade avslutning.
puss


Ny design!

Publicerat: 2009-12-08 | Kl. 00:39:59
ny design, ser du den inte så uppdatera. Nu sova!
godnatt♥

Mer eller mindre

Publicerat: 2009-12-07 | Kl. 19:12:08


Ohja. Nu kom jag för ett tag sen hem från tandläkaren, fy fan va jag hatar sprutor. Idag gjorde det skit ont! Tänk er typ att man borrar o så typ stänker det upp massor av vatten som små droppar eller nåt så trodde jag det var men egetnligen var det känslan av sprutan som träffade rakt in i min nerv (Y) Yeah, va jag hatar det! Så inte nog med att det gjorde super ont, utan nu sitter bedövningen som sten. Så minst två timmar till av bedövaning. Fy fan rent ut sagt!

Jag sitter samtidigt o försöker plugga lite samhäll, tror ni det går bra eller? Nej.
Suck detta är hopplöst som faaan!
Sorry för språket men jag var redan lätt irriterad idag och detta gjorde det såå mycket bättre, höhö.
Men ska dra ett slag nu
puss


Nervös.

Publicerat: 2009-12-07 | Kl. 15:24:49

hai
nu har jag käkat lite så jag står mig till typ 21.00 ikväll eller nåt då bedövningen ska ha släppt hoppas jag! Så jag får äta igen. Käkade lite ost&skinkpaj, muums.

Idag var det nog den bästa skoldagen ever, först film på psykologin, sen lång rast och följt av en kvart italienska och sedan föresläsningen då, lust och längtan? gaah minns fortfarande inte men tror det var nåt om det.
Den var väl bra, rolig var den iaf men känns som jag redan hört allt hon snackade om men men :)
Snart tandläkaren då, haha fan nu kopplar jag den fel som fan men jag ska faktiskt till tandläkarn och laga tanden min, aousch :o sen får jag plugga mer samhäll tills imorn och förhoppningsvis fastar något.

Vi fick föresten inte tillbaka italienskaproven idag heller vi får dom på onsdag, suuck jag vill ha mitt nu ^^
aja, jag är ju inte direkt känd för mitt tålamod xD

Och en skön repris, jag måste klippa mig men funderar på kort nu :)
haha jag bjuder på den heeeeeelt seriösa bilden ;)
och vi kan nog säga att jag ska behålla min hårfärg (Y) hahaha
puss


Publicerat: 2009-12-06 | Kl. 23:41:29

tidsfördriv.

Publicerat: 2009-12-06 | Kl. 21:43:33
steg 1
Namn: Maria
fullständiga namn: Mark bolibompa
Ålder: 17!
Stjärntecken: skorpion
skostorlek: 38 :(
civilstånd: singel
mobilnummer: 12345678909876543hgfgwerewsjiugbn
kamerafärg: silver
boende plats: hemma
föräldrar? -ehm jaaa?
klädsel: min stil(H)
syskon: -
morgonhumör: beror på trött i tre sek sen pigg
favorit film: just nu ice age 3 eller kung fu panda :D
favorit låt: just nu long long journey
favorit band: hm...
yrke: studerande
ögonfärg: tråkigtfulaidiotisktbruna! -.-
hårfärg: brunt
sommarplaner: sommar!!!! ehm slappa o jobba
skriver med: en hand?

steg 2
Hur många var du tillsammans med förra året? - Vad var det för år förra året?
Är du kär nu? - naae eller nae
vilken ögonfärg föredrar du? -blå eller gröna
vilken hårfärg? - blond eller brunett
Gillar du någon eller några? - mm
Hur ska en partner vara enligt dig? den ska väl vara det vanliga
Vem har du haft längst förhållande med? Hm tror fortfarande det var Anders
Vill du ha en partner som kompliterar dig? - joo det vore bra :)
Vad är det bästa med dig själv? - min humor<3
Vad är det sämsta? - sarkasmen xD
Vad är sexigt på motsatta könet? - det vet jag inte, beror ju på vad man menar
Vad kollar du på först? ögon, kläder, händer och självklart personlighet
Hur vet man att du är kär? - haha jag är helt fuckad då
intresserad? - jag vet inte
gillar någon? - jag vet inte
Finns det snygga personer på din skola? finns det allt
Om, hur många? - jadu... runt 5 kanske
steg 3

Favoit kläder: beor helt på humör
planerar du vad du ska ha på dig? -ibland
köper du kläder du gillar eller som du hoppas andra gillar? - öh.. som jag gillar
vill du bli modell? - nej tack, det finns roligare sätt att svälta ihjäl sig på
10 000 kr blir dina köper du kläder eller skivor för pengarna? Jag hade givet denna summa till mina föräldrar
Har du shoppat i över 7 olika länder? - jorå
Vilket klädesplagg hatar du att ha på dig? måste nog vara den vita koftan -.-
Vilket klädesplagg älskar du i din garderob? just nu är det min t-shirt
Senaste du hade på dig var? leggings o t-shirt


steg 4

din humor är: sjuk!
Din musiksmak är: blandad
du gillar att äta: maaaat
hatar att höra: tjat!
blir glad av: skämt och min egen humor (6)
somnar av: trötthet
skulle vilja dö till: mina hjärtslag
det enda du vill nu är: ha mer choklad
det senaste du köpte var: florsocker xD
om du fick drömma skulle du: sova
kärlek är: någon drog
du har forbi för: SPINDLAR!
en snygg person är: Jag vill ju inte skriva det här :$
En konsert du vill se är: Skulle vilja se många
en person du beundrar är: oj jag vet inte :S
Dröm yrket är: journalist

steg 5

[x]blond/ brunett [x]
[]kort/ lång [x]
[x]smart/ dum []
[/]muskellös /inte []
[]datanörd/ sportfåne []
[x]mamaboy/badboy [/]
[x]lockigt/ rakthår [x]
[x]ögon / armar [x]
[/]utseende/ personlighet [x]
[x]rolig/ generös [/]
[x]snäll/ snygg [x]


steg 6

om du kunde läsa tankar skulle du göra det då? - hehe kanske^^
händer imorgon? - skola tror jag väl och sen tandläkarn
skulle du säga nej till en dejt med John Tucker? - JA! fy fan
Senaste filmen du såg var? - Meen jag vet inte eller det var 25th hour
Ska man umgås mycket med familjen? - ja, självklart!
Vem saknar du? - ingen människa men ett beteende
hur ser din mobil ut? - som en sony ericsson c901
när känner du dig obekväm? - när jag är med en person jag inte känner
gör du klockan 13.30 på onsdag? - jag har skola
gillar du in so lärare? - jao helt ókej
har du eller skriver du dagbok? - gjort (Y) har blogg nu ;)
bästa kompisen? - Emelie Sanne<3
Bästa killkompisen: Hendrik Nylén
är du kittlig? - ohja
drömresemålet är? - Mexico<3

ääääh detta var tråkigt

bara för att

Jaa bara för att

Publicerat: 2009-12-06 | Kl. 21:12:57


hähä


Gossip Girl

Publicerat: 2009-12-06 | Kl. 18:02:29
snart är det dags igen. Tittar alltid på det känns det som. Och jag tycker inte ens om det längre. Jag vet onödigt o kolla då liksom men det är liksom en vana eller nåt. Jag tycker inte det är bra, känns som det aldrig händer något och det bara rullar på. Glad att jag inte köpte fler böcker (fick de två första) känns som de hade varit väldigt uttråkande! Men först är det dags för One tree hill. Jag vet inte varför men det känns inte lika uttråkande, även om det har hållt på grymt mycke längre. Aja, något måste man ju kolla på. Tråkiga lilla jag.
puss på er!

χ

Publicerat: 2009-12-06 | Kl. 17:39:45

I'm missing you. Missing you.
shouldn't complained, didn't know what I would be missing.
I would take it all back, just to get two seconds.
If I could change it, trust me I would, but now there's nothing to do.
I wish you remembered all those times that we had together.
That those times circulated around you,
so we could share them,
so I know, that was something.
something special.


bild: google


Trött much?

Publicerat: 2009-12-06 | Kl. 12:45:54

haha jag är så himla trött men orkar inte sova. Borde gjort det för ett tag sen men sen kollade jag runt efter en grej på internet och hittade en skrämande bra bild från Disney's a christmas Carol. Ser ni hur otroligt bra dom har gjort gubben eller? :o Han ser verkligen verklig ut! Om man jämför med de tecknade också.
Tekniken har verkligen ändrats.
Nu är jag för trött för att orka fortsätta skriva nu.
Hörs sen
puss



Baksmällan

Publicerat: 2009-12-06 | Kl. 12:21:39
nu har den kommit på DVD tror jag eller så gör den det snart och den ska vi lätt se! Verkar så grymt sjukt rolig,
skulle sett den på bio men hann inte :/ Ser den hos ebba ist (6) på 50 tum skärm maha.

morgon

Publicerat: 2009-12-06 | Kl. 10:16:23

godmorgon allihop
nu har jag både jobbat o duschat.
trött som attans men det var en härligt kväll igår♥
snart ska jag nog sova o sen käka lite.
Får plugga en del idag också men ska ner på stan o lämna filmen o köpa några saker när jag ändå är nere.

Imorn är det dags för skola igen. Men det blir inte en jätte jobbig dag, vi ska på en föroläsning lust o längtan? aja vad den nu heter. Sen efter skolan ska jag plugga igen och sen ska jag laga en tand. Usch! Det jobbiga då är faktiskt inte sprutan för mig, eller jo visst lite men mest att jag inte kan äta något efteråt på typ 4 timmar! :o Jag som alltid är lite hungrig :( Aja får käka mig mät innan! :)

men nu ska jag krypa till kojs och sova.

puss på er<3


OBS!

Publicerat: 2009-12-06 | Kl. 00:34:35

hej,
sitter o försöker fixa min bloggdesign men jag vet inte hur jag vill ha den. Bara att jag inte ville ha den gamla kvar så jag tog bort den och ersatte den med den jag har nu. Väldigt temporärt! eller hur det ordet nu stavas.
Bara så ni vet!


tacktack

Publicerat: 2009-12-05 | Kl. 19:57:22

hai
har inte skrivit på hela dagen för jag har haft fullt upp.
Först var jag lite med föräldrarna innan de stack till Gbg, det verkar vara mångas mål idag :o
sen stack jag ner och köpte ingredienser till kärleksmums, hur tror ni det gick sen när E&D jag&H och m&D skulle göra dom sen? J&T borde lätt stannat eftersom T gått hotell&resaurang xD haha hursom vi käkade iaf go kinamat. saknat dig kyckling med curry♥ haha.
sen på eftermiddagen tittade vi på Ice Age 3, älskar! bäääst säger jag bara!!!
När vi sen stängde av och slog på tv:n vad tror ni inte är på då? Joo Madagascar julspecial eller nåt. Båda mina favorit animerade filmer på samma dag! Nu sitter vi här och kollar på Madagascar 1 :) Somnade lite innan men nu är jag pigg o gla :D
Senare blir det Robinson karibien, missade förra avsnitten men fått höra av E och M som inte missat en enda sekund, tror det har o göra med snygg-simon hahah.
Bjuder på någon bild från ikväll.
Vet inte vad de föreställer men sånt är livet.
puss



candles in the wind.

Publicerat: 2009-12-04 | Kl. 20:08:42


when summer turns to snow.


Publicerat: 2009-12-04 | Kl. 19:57:21


men?

Publicerat: 2009-12-04 | Kl. 19:03:48

nu vet jag hur det känns.

hej, jag försökte göra ett videoblogginlägg ska ni veta men ist för att kameran sa att den hade för lite batteri eller inte fungerade alls så var självklart minnet fullt. Gah! Aja credit for me som försökte!

Idag var det prov i skolan, psykologi. Det gick nog rätt bra hoppas jag. Kändes lite som det iaf. Vi får se.
Efter skolan stack jag o pappi en snabb sväng till torp, fick mig köpt ett par jeans eftersom mina andra jag köpte mystiskt blev typ tio gånger större än den ursprungliga jag-kan-nästan-inte-få-på-mig-dom size. Jises!
Nu så ska jag snart fortsätta dega framför OC ^^ säsong 4! Sett typ alla andra så jag måste kolla igenom denna också.

Majii skulle kommit hit o kollat också men hon blev sjuk så med det blev det inget. synd, synd. En annan dag snygg♥

morgondagen bjuder på pluggning och mer plugg och förhoppningsvis lite bakning. Jag har velat göra detta i tre veckor nu men inte hunnit på grund av skolan. Suck!
nu ska jag fortsätta med OC,
tack o hej, glöm aldrig mig!
puss


'suck

Publicerat: 2009-12-03 | Kl. 22:10:28

I live in memories,
do you mind?


music♥

Publicerat: 2009-12-03 | Kl. 20:11:10

he does nothing, the boy does nothing.

hai!

Publicerat: 2009-12-03 | Kl. 19:59:07

sorry känner mig värsta tråkig som inte skriver ofta men fatta vad mkr som händer nu de sista veckorna innan lovet! Skolan tar död på mig! Anyway... idag har jag vart i skolan först och så, idrotten var ju då dagen största tråk, skulle vart det ind. valet om jag inte gick tidigare. Äääh ingen som märker något ändå ;) Stack hem direkt och pluggade psykologi men tack för mammas hjärna som kan hjälpa mig med denna mycket krävande uppgift. Hähä. 

Sen så är det ju snart helg också gött! Men jag känner verkligen ingen lust o jobba. Det är ju skiiit kallt ute och jag ska upp sju och ut i kylan. Tackolov för min kassa mp3, jag älskar dig♥

Dagens höjdpunkt... hm...
lätt när jag snackade i mobilen påväg hem och föfrös min underläpp och lillfinger typ.
haha givande samtal när jag lät helt bedövad.

Nu ska jag snart ner och få hjälp av mamma till provet imorn då. Gaah hoppas jag får in det också.
Ska försöka skriva oftare, försöka, men mycket nu.

föresten äntligen kom skolkatalogen, jag trodde den skulle komma i januari eller nåt men gött att den kom tidigare, fast jag hatar min bild som pesten. Kan inte glömma pappis kommentar därimot. Hahaha

smultronglass och havreflan, do u remember?

puss


Blogg

Publicerat: 2009-12-03 | Kl. 15:38:41

blogg med tjejerna o jag.
lääääs!
puss


äääh

Publicerat: 2009-12-02 | Kl. 21:07:53

jag har verkligen noll blogglust. Man vet inte vad man ska skriva ju.

Det känns tråkigt att skriva att man pluggar för det är ju en nyhet det. Känns som det är allt man gör just nu, suck. Snart lov! Var föresten italienskaprov idag också. Asså så svårt var det inte fast när jag säger så, så slutar det alltid dåligare än väntat så jag hoppas det gick bra. Känns så iaf. Sen efter skolan stack jag hem och började "plugga" psykologi. Kommer ju gå dåligt på det provet kan jag ju säga.

Imorn är det ind.val då måste jag fixa bilderna, typ mer påminelse till mig själv men men.
Snart börjar Grey´s så det ska jag slappna av och kolla på. Need it! + det är sista avsnittet för tillfället också :/

Jag har fortfarande inte klippt mig än. Måste verkligen göra det för håret är skit slitet nu men jag vet inte om jag vill klippa av det mycket eller lite. Vill ha en förändring men ska jag ta mkt då? Usch, beslutångest! :( Snart lottar jag! Haha.

Men nu börjar grey's.
puss


vet inte vrf men jag älskar bilden^^


music♥

Publicerat: 2009-12-01 | Kl. 22:17:25


Tsss

Publicerat: 2009-12-01 | Kl. 17:25:29


nu ska jag plugga plugga plugga och åter igen plugga. Fy va mkt det är nu.
Jag döööööööör!
hörs senare!


RSS 2.0