L A S T . D A N C E .

Publicerat: 2011-04-29 | Kl. 00:19:43

U T G Å N G !

Publicerat: 2011-04-28 | Kl. 20:07:32

Fan äntligen! Har längtat efter att dra ut skit länge nu ! Vill dansa och ha skoj :D Längtar redan tills imorn, kinamat, tårta och krogen ! Kan inte bli bättre !Idag iaf så har jag varit på min extreemt nödvändiga skoldag. En frivillig historia lektion som jag använde till att tjöta mest höhöh och plugga till provet som jag sedan hade. Men det positiva är iallafall att jag har gjort mitt näst sista prov idag. Bara ett kvar. Göttgött. Sen stack jag, jossan och linn till espresso house och götta oss i solen, lär bli fler sådana dagar ! Nu ska jag däremot glo på tv och softa! cya ♥

N Y T T !

Publicerat: 2011-04-28 | Kl. 18:19:58


Har en ny kategori nu som heter Tips och det kommer vara massa olika saker, allt från billiga saker online eller i butik till tips på bra filmer och annat kul. Hoppas denna uppskattas !
pssst.. glöm inte att kolla mina andra kategorier :)

P L E A S E .

Publicerat: 2011-04-28 | Kl. 17:14:37


L O V E . S U C K S .

Publicerat: 2011-04-27 | Kl. 22:38:16


Asså jag verkligen hatar antingen min dator eller mitt internet. Troligen mitt internet. Det är så segt ibland att det inte går att ladda upp bilder, vilket ni kanske märkte i mina två senaste inlägg, det ena blev ju dubbelt och det andra fick ingen bild alls. Men jag hoppas allt är okej idag. Den som väntar lär märka. Iaf, idag har jag inte hunnit blogga eftersom jag varit på Torp med Jossan♥ Köpt det sista tills på fredag, då ska vi tjejor nämligen ut och fira Annette! Lite efter eftersom hon fyllde den 4 april men bättre sent än aldrig! Då ska hon få sin present jag köpt till henne också :D Hoppas hon gillar den. Ger ju en liten förhandstitt här nu ju, får se om hon kan gissa vad det är... Ska faktiskt bli kul o dra ut ett tjejgäng, dansa och ha kul. Åh längtar! Något jag längtar till mer är att få ordning o reda i mitt huvud, känns som allt är upp och ner där. But that's life, I guess ♥

T I P S .

Publicerat: 2011-04-26 | Kl. 22:10:49


Alla behöver vi en snygg strandväska, varför inte köpa en snygg också?
Tycker de är sjukt fina!


T I P S !

Publicerat: 2011-04-26 | Kl. 22:02:37

Varför inte slå till? Alla behöver vi en snygg strandväska! ;)

C O M E . K I T T Y . C A T

Publicerat: 2011-04-26 | Kl. 20:50:09


old pic

M A Y B E .

Publicerat: 2011-04-26 | Kl. 18:16:13


Glömde lägga upp en den här bilden igår. Jag bestämde mig för att inte lägga upp bild på min andra klänning som jag köpte i London, som också råka vara min studentklänning, eftersom jag vill att det ska bli en överraskning för alla när jag kommer på studentdagen. Kanske är tråkigt men så känner jag att jag vill göra! Däremot kan jag berätta att min klänning är från just märket LIPS och är så fiiin, tycker jag iaf. Men jag ska självklart lägga upp bild på den när jag tar studenten! ♥

L O N D O N .

Publicerat: 2011-04-25 | Kl. 15:46:36
Hej! Har inte velat skriva sen jag kom hem eftersom min kamera inte funkat och då har jag heller inte kunnat ta kort på det jag köpt vilket jag tyckte var lite tråkigt. Men nu har jag äntligen fått igång den och tagit bilder! Ska be Nhung skicka de andra bilderna så jag kan lägga upp dom också. Är faktiskt grymt nöjd med mina köp faktiskt. Blev en heldel till föräldrarna också faktiskt! Shoppinggalen som jag är. Hehe! Här kommer iaf ett litet bildregn! ;)

Skit snygg blus men dålig bild, ska lägga upp en annan snart där jag har den på!


Min favorit! Klänningen som alla vill ha som inte kommit till Sverige än, perfekt till Bröllopet som jag ska på :)

SOOOOVA

Publicerat: 2011-04-14 | Kl. 23:11:38
Nu ska jag snart sova eftersom jag ska upp tidigt imorn och packa och annat skoj, liksom det sista och så. Sen drar jag till London :D med Nhung ;) Åh va kul det kommer att bli! ses när jag kommer hem, då blir det utgång för hela slanten,, wiiiho ♥ Sötnosarna kan vänta sig vykort också, pussiluss, nee usch va sliskigt!

P A C K A .

Publicerat: 2011-04-13 | Kl. 21:56:13
Yepp, ska börja.... snart.... jag vill inte! Jag älskade verkligen att packa när jag var mindre, det betydde ju oftast att vi skulle resa, flyga och besöka massa roliga platser och jag längtar verkligen tills jag och Nhung åker men seriöst, packa?! Vet inte ens vad jag ska ha med mig ens... måste ju få plats med allt jag ska köpa ^^ shoppinggalen som jag är! Haha nää men jag köpte ju faktiskt inget i stockholm så får ta ut shoppingabstinensen (?) nu ist. Nää ska man börja packa kanske? Åker ju ändå snart och imorn måste jag göra en miljon andra saker så kommer ju inte hinna göra det lika mycket imorn. Tur att vi åker rätt sent på fredag, så man kan packa ner det sista då.

Förresten, hitta min soulmate idag, tänka sig att han var mitt framför mina ögon hela den här tiden ;o
Platon & Jag, vi är soulmates, lika lata båda två! Kommer sakna ihjäl min älskling♥
Du och jag gubben, älskar dig mer än ord kan beskriva!

W H E N . E V E R .

Publicerat: 2011-04-13 | Kl. 19:39:18

Sitter och lyssnar på låtar som påminner om förgångna tider om man får låta dramatisk. Känns som jag ofta finner mig själv tittandes bakåt. Men jag har börjat att påminna mig själv om att det är just det, det förgångna och att det är bättre att titta framåt. Jag är inte ens säker på att jag verkligen vill ha något därifrån ändå.
Jag blir bara extreemt djup om kvällarna. Jag sitter och tänker på massa saker som för tillfället känns otroligt viktiga.
Jag har alltid sagt att jag inte ångrar saker jag gjort, jag ångrar sånt jag inte gjorde. För det är det som spökar i mitt huvud. Alla om och kanske.

"Men alla går vi åt olika håll, tider förändras, människor förändras. Ibland är det bättre att släppa taget när man inte känner igen vem de har blivit...."

true.

R E G R E T S.

Publicerat: 2011-04-12 | Kl. 23:49:10


Såhär ska min tatuering se ut typ, bokstaven P på armledens sida, som på bilden fast snyggare så klart! Blev ju inget igår så ska satsa på i London ist :)) Hoppas det blir av där, it better! Nu ska jag försöka gå igenom mina tio steg innan jag kan vila mitt huvud på kudden och försöka sova i ungefär 90° vinkel, wiiiho ♥

1. Ta mig till badrummet
2. tvätta av mig smink (mitt ansikte höhhö) & borsta tänderna
3. putsa näsan och sätt på näsplåster
4. nässprej
5. gå tillbaka till sängen
6. fixa kuddarna
7. dricka fem glas vatten (jävla hals!)
8. ta av mig smycken och klockan
9. lägga mig ner och försöka sova
10. putta till katten för han snarkar för högt
11. soooova !

aa typ 10 steg! och neeej jag är inte extreemt tjejig, jag är förkyld, om jag mår bra så går det på två steg typ. :)
nu sussa, aa eller börja på steg 1. Pussar♥

T I S D A G .

Publicerat: 2011-04-12 | Kl. 19:41:49
Okej, det finns verligen två saker jag inte tycker om när man ska blogga.
Nr 1. Är självklart rubriken. Jag hatar att skriva rubriker, jag har ju oftast inget samband med texten och rubriken.
Nr 2. Början med texten. Känns sjukt o bara skriva "Kära bloggen idag har jag..." Men aa. Det måste definitivt vara det tråkigaste med att blogga.

Iaf, idag har jag varit sjuk eller förkyld kanske man ska säga, skit jobbigt! Jag är inte febrig eller nåt och täppt i näsan löser man ju lätt men att vara hes suger verkligen! Låter verkligen tio gånger sjukare än vad jag är. Och det är ju ingen sexig hes röst heller... mer gammal tant hes, ni vet såna som röker och hostar vart annat. Åh nice (Y)
Men som vanligt har jag varit i skolan också, på pedagogiska ledarskapet hade Benjamin, Joel och Annette lektioner. Alla var sper roliga och intressanta, får ju en själv att bli lite nervös när man ska ha sin...
Hade ingen NK heller typ så jag och linn och annette stack till Sinclaire rätt fort o väntade på att deras lektioner skulle börja, själv hade jag ingen. Följde med annette lite innan hon börja sen stack jag hem. och nu sitter jag här!

På fredag sticker ju jag och Nhung till London, hoppas jag är frisk till dess eller iaf mår bättre. Ska fika med henne imorn och planera det sista, sen om jag orkar ska jag försöka gå och kolla på Moas teater, hoppas det men just nu mår jag inte på topp och vill inte överanstränga mig liksom.

Nu ska jag fortsätta kolla på Cold case och drömma om mat, saknar kinamaten i Stockholm! Menmen, puss på er♥

2 0 1 1 .

Publicerat: 2011-04-10 | Kl. 12:39:59
Hejsvej!
Fan va nice väder det är!! Älskar våren, man blir så himla glad av vädret! Och jag och Nhung drar ju till London nu i veckan och där är det typ 20 grader!  wiiiho shorts och klänning! :D Igår så var jag ute och promenerade med Jossan, vi gick fossum och sen låg vi och solade ett litet tag innan vi stack ner på stan och käka lite glass, mumsi!
Nu ska jag packa upp väskan efter Stockholmsresan och sen duscha och städa mitt rum (: Skriver mer sen, pussss



! ! !

Publicerat: 2011-04-04 | Kl. 17:34:59
Jag näckar med näcken.

Det ska bli min början på mitt inlägg ida!
Så iaf, sitter här och försöker komma på orsaker vrf jag inte kan plugga, har NK prov imorn vilket verkligen suger men sånt är livet! Ska försöka plugga lite snart men först ska jag ta mig en dusch och så. Att vara fräsch är trevlit! Sen ska jag som sagt plugga! Idag hände inte mkt i skolan, men när jag och linn fika fick vi pratat lite med ester och Marika, härliga brudar♥ Blev verkligen så fett sugen på o tatuera mig när jag fick höra att de skulle göra det idag! Åååh abstinens eller hur det nu stavas! Nu däremot duschen ! wiiiho pusss

L O L.

Publicerat: 2011-04-03 | Kl. 23:00:00
Seriöst asså jag måste verkligen ha tråkigt eller nåt för jag har suttit och klickat runt mig på massa bloggar och platser runt om på internet och sysselsatt mig med tester av olika slag.
Jag hittade iaf det ultimata killtestet !
Det roliga med det testet var att man skulle göra det åt en kompis, så jag fick länken från Emma där hon gjort testet åt mig då och jag höll på o dö av skratt av resultatet. Så jag gjorde iaf testet några gånger åt bland annat Jossan & Annette.
Kul att Annette fick som det stod "Bratzen" och Jossan också ! Hahahaha höll på o skratta ihjäl mig!
Ni får dela på honom girls ;)

Det stod också en varning till alla brats killar att vara på sin vakt för det finns massa golddiggers ute i världen...

Sen gjorde jag testet åt Sandra, och sandra du får ta det med en nypa salt eftersom jag inte vet så mkt om din killsmak (A) Men ditt resultat blev iaf, som det stod "HiphoparN"


Ändå rätt kul o göra såna tester, se vad man har för smak. Såklart inte 100% säkra men kul för studen liksom. Började fundera på om man kunde dela in tjejer på samma sätt också, liksom bratz, fjortis, hiphoparN, moderna och preppy... känns inte som det kanske är lika tydligt som killarna, eller så är det det....
aja, snart ska jag sova, ska upp o fika med Linn imorn♥ och så fyller Annette år :D tycker vi ska sjunga för henne faktiskt.... ska fixa det! Nu däremot blir det sängen.
pusssar och om en vecka drar jag och Nhung till London! wiiiihooo
då ska jag hitta en preppy boy... oh ja just det... jag fick preppy boy 62% och modern 32%
om någon ville veta.
Hahah fast ändå, slips är ju så jäääkla sexigt så är egentligen inte förvånad, har gillat både preppy boys och killar som är moderna. Kul (Y)

Nu sängen !
pusss
(pic's från google)

RSS 2.0