T A T T O O !

Publicerat: 2011-06-21 | Kl. 23:53:55


Yepp ni läste rätt nu är tattoo nr 2 klar! Så sjukt nöjd, är säkert de flesta när de gjort en men jag är extra nöjd! Som ni ser är det bokstaven P och det står för missen min, bland annat, men mestadels han. Som vissa vet så heter han ju Platon ;) och neeeej jag härmar inte Kenza och jag bryr mig faktiskt inte om hon har en likadan. Så nu vet ni.

Nu ska jag inte göra någon mer på ett tag, sommar och allt... Men jag ska försöka den här gången och verkligen ta tag i min lilla blogg.

Har hänt så himla mycket sen sist! Student, klippt mig, tatuering och släktkalas m.m. Mys mys!

Ska snart på bröllop också :D wiiihoo! Hoppas det blir kul, blir mitt första på 19 år! Måste höra av mig till min kusin också om att hälsa på henne i lilla stockholm, vore inte helt dumt faktiskt ;) men nu är det inte mer jag har att säga för tillfället. Imorn blir det fika med Nhung, puss på det♥

A L L . I N !

Publicerat: 2011-06-07 | Kl. 18:01:06
Idag är det dags att verkligen köra för fullt! Landbadet is the place 2 be ! Åh ska bli så kul. Fast vädret inte är så bra så kör vi ändå. Det blir de vanliga babelinisarna och sen kommer vi säkert träffa fler senare ;) wiiihoo.
Bjuder på en liten bild också ;)


F A B U L O U S E .

Publicerat: 2011-06-05 | Kl. 18:53:25
Fan! (om man nu får svära lite i sin blogg) Vilken grym tid jag har haft det, det senaste! Jag har spenderat de tre senaste dagarna med Jossan, Gbg, solat, promenerat och bara myst! Åh älskar sommaren och sol! Idag spenderade jag större delen med Nhung på både café och på strandpromenaden. Imorn blir det utgång eller något liknande med Linn m.fl. Och på tisdag vet jag inte vad som händer men snart smäller det. Sen vill jag att det blir den 15 juli då jag får reda på hur det går med min framtid. Åh va livet är bra just nu!! Ingenting kan stoppa mig nu :)

Ska lägga in lite olika bilder sen de senaste dagarna snart. pusspuss♥

RSS 2.0