G O N E .

Publicerat: 2011-07-30 | Kl. 15:57:07

Jaa jag försvann där ett tag. Men jag har faktiskt inte lämnat bloggen helt, har fixat bloggen lite. Måste bara fixa någonstans att lägga kategorierna... hm...

Idag iaf har jag varit på stranden med Andrine, Angelica & Jossan♥ Senare ska vi till Fjorden med ett par andra en liten stund innan vi ska dra ut på krogen. Taggad! Får se om jag hinner med ett inlägg till senare, annars hörs vi imorn! Puss♥

Hittade en super fin bild på Angelica & Jossan som jag var tvungen att lägga upp ^^♥

M U S I C .

Publicerat: 2011-07-28 | Kl. 16:16:58
Hejhej, nu ska jag snart sticka ut en stund men jag såg nu när jag tittade runt i mina kategorier att det var ett tag sen jag la upp musik på bloggen så nu bjuder jag på min favorit låt just nu :) Puss♥

Så gryyyym!

28 juli 2011

Publicerat: 2011-07-28 | Kl. 14:01:27

Hejhej! Förlåt för den dåliga uppdateringen men var med Jossan hela dagen igår. Vi träffades kl. 14.00 och gick och köpte hårförlägning till mig! Aldrig använt det men jag klippte ju av mitt hår i juni och nu ångrar jag mig super mkt :( så jag kände att jag kunde prova på hur det kunde vara :) och tack vare Jossan blev vi till slut klara efter lite hinder höhö eller vad säger du Jossan? ;)
Så nu har jag långt hår igen och är svarthårig ännu en gång ! Ska ta en bild snart för att visa hur det blev!

Någon mer som använder hårförlägning eller har gjort? :)

Fjorden var förövrigt rolig men kommer bli ännu bättre imorn & på lördag. Då blir det utgång! :D Ikväll blir det ingen fjord för mig utan då ska jag mysa hemma! Nu ska jag däremot städa. Alltid lika trevligt! Pyss pyss ♥

Btw, ser ni min nya header? :) om inte så tryck F5 !

GOD MORGON.

Publicerat: 2011-07-27 | Kl. 10:43:27

Foto: Jag. Modell: Jossan.
Eller inte. Jag har varit vaken sen åtta! Katten väckte mig lagom till att kommunarbetarna och målaren satte igång med oväsen, så det blev lite sömn för mig kan jag lova. Ska försöka somna om, om en stund.
Idag ska jag iaf vara med den här tjejen. Vi ska ner på stan och fixa och om det går bra har jag något jag vill visa senare! Spännande, spännande.

Fjordfestivalen börjar också idag så dit ska vi. Ska dit rätt många dagar den här veckan faktiskt, alla utom Torsdag men man vet aldrig vad som händer :)

Men som sagt, först hemligheter på stan. Åh hoppas allt går bra för jag vill verkligen ha era åsiker om det.
Men nu ska jag försöka att antingen bota min hunger eller min sömn, vi får se vilket! :)
pyss♥

C O N V E R S E .

Publicerat: 2011-07-27 | Kl. 00:41:41


Mina nu, wiiiho ♥


Förövrigt så blir detta det sista inlägget för idag, puss!

F I K A .

Publicerat: 2011-07-26 | Kl. 22:16:33

Foto: Tillhör Linn.

Godkväll kanske man ska skriva. Just nu sitter jag och kollar på en Agatha Christie. "Död mans fåfänga" Har sett den innan men jag gillar att se deckare så det fick bli den. Mina absoluta favoriter är Döden på Nilen & Mordet på Orientexpressen. Bästa som finns!

Innan så käkade jag lite mat. Kom hem efter en mysig fika med Linn nämligen men kände att magen kurrade.
Alltid lika kul att träffa mitt hjärta♥ Bjuder på en lagom fin bild på mig och en super fin på hjärtat♥

Nu ska jag snart ta mig en stor skål med glass & Jordgubbar! Mumma!

Det fick bli ett kort inlägg. Puss på det♥


PLATON ♥

Publicerat: 2011-07-26 | Kl. 15:16:45


Jag har lagt upp den här bilden, säkert 15 gånger i min blogg.


Som många säkert redan vet så är det min katt på bilden. Platon♥ Han är mitt hjärta i livet. Verkligen, kan seriöst inte leva utan honom.
Jag vet att innan vi skaffade katt eller djur ens, så kunde jag aldrig förstå eller ens fatta att människor brydde sig om sina djur så mycket. Liksom folk som skiter i o skaffa barn och köper hund istället. Det var verkligen ofattbart!
Men jag förstår det nu.

Platon är inte som andra katter. Han är inte särkillt snäll. Han nafsar efter en om han är sur, han kan rivas om du inte behandlar honom som han vill bli behandlad. Han ligger inte jämte mig i sängen varje natt och spinner. Han är väldigt envis och kräsen. Han är alltså bortskämd. Och han är stor, väldigt stor, så han skrämmer ofta människor och människor förstår sig inte alltid på honom.

Men under åren som vi levt ihop har vi skapat oss en relation. Jag är hans favorit och han är min. När jag är borta saknar jag honom och han saknar mig. Jag har tyvärr varit borta mycket också. Tre veckor, fyra veckor, en vecka. Jag hatar att lämna honom! Jag vet inte hur många gånger jag önskat att han var en hund så han kunde följa med mig. Men det är mest på skoj. Jag älskar att han är en katt. Min katt

Tankar och frågor kring hans ålder är nog det värsta, det får mig att tänka på att tiden rinner iväg. Känns som det var igår som du var en livlig fyra åring och sprang runt i småland...

& i höst händer det ofattbara, jag måste lämna dig.
Varesig det blir stockholm, Kalmar eller Växjö är jag fyra timmar bort. Jag kommer behöva ta mitt pick och pack och flytta. Jag får och kan inte ta med dig. Men jag lämar din favorit pall och kanske min matta du kloat sönder! Haha.
Men jag vet hur mycket jag kommer sakna dig och hur mycket du kommer att sakna mig. Det värsta är att du inte förstår varför. Du bara tittar oförstående på mig med dina gula ögon när jag för det påtal.
Jag är rädd att vara utan dig. Du är mitt lugn. Du sover alltid hos mig på nätterna, i mitt rum och när jag är ensam behöver jag inte vara rädd för jag vet att du finns hos mig.
Jag är rädd för att en dag kommer du inte finnas mer, rädd för att den dagen kommer ske när jag inte är här.
Men vi kommer alltid att vara tsm. Jag har dig tatuerad på handleden. Föralltid.
Jag älskar dig Platon, nu & föralltid!
/Maria

N Y T T !

Publicerat: 2011-07-26 | Kl. 11:03:52



Glömt att lägga upp några kläder jag köpt på sistånde. Här kommer de allra senaste
. ♥
Blev konstigt ljus (tog med digitalkameran) Men sånt händer :)

O U T F I T S .

Publicerat: 2011-07-26 | Kl. 09:14:49

I♥it.

W A N T E D !

Publicerat: 2011-07-25 | Kl. 19:53:13


Åh va jag vill ha pizza! En salami :( det är orättvist! Tänker på alla dom som har en pizza just nu... ååh :(
Jag lägger skulden på Petra som fick mig att äta den från första början! haha näädå, jag skyller inte på dig Petra♥
Men pizza är jag sjukt sugen på.. funderar på o springa ner o köpa en ^^ hihi

Imorgon händer det åtminstånde grejer, skönt för jag tycker jag varit extremt lat på sistånde! Sen börjar ju fjorden på onsdag. Då blir det att festa hela veckan wiiiho ! ♥

Update: Pappa åker och köper pizza till mig! ÄLSKAR MIN PAPPA !♥

C L U T C H . M U C H ?

Publicerat: 2011-07-25 | Kl. 14:45:27

H O L A . A M I G O S !

Publicerat: 2011-07-25 | Kl. 12:03:14


Jag säger bara en sak. FAN TA INTERNET! Man blir beroende av det och så slutar det fungera! Jag kan inte beskriva med ord hur sugit det är. Så det var en anledning till varför jag inte bloggade igår.
Den andra anledningen var att jag och min familj myste till det med popcorn och såg på filmen Black Swan.
Någon annan som sett den? :)
Den var faktiskt riktigt bra, läskig men på ett härligt sätt. Man kan i alla fall förstå varför filmen fick Oscars liksom.
Så om ni inte har sett den så SE DEN!
Idag ska jag skicka iväg ett paket, platta mitt hår och göra en ny kalender :) Lär ju behöva en till hösten liksom!
Sen ska jag också tacka ja till högskolan. 1 Augusti är ju sista dagen för det :o
Men som vanligt gör jag mina kalenders på personligalmanacka.se
Det är super kul! Men iår ska jag pröva en större kalender.
kika in ni också ;)
Tryck HÄR

P I C . R A I N .

Publicerat: 2011-07-24 | Kl. 16:12:05




Del 1.

B A C K .

Publicerat: 2011-07-24 | Kl. 13:21:39


Hejhej, nu är jag hemma igen. Hann inte skriva igår för det blev lite stressigt :/ Skulle iväg till Jossan igår och det slutade med att jag sov över :) det var mycket trevligt måste jag säga! Blev film och god pizza! Vi tittade på Harry Potter 1 & 2. Vi har lite problem med att släppa taget om HP serrni ;)

Igår fick vi också nyheten om att Amy Winehouse hade dött. Känns rätt overkligt. Inte för att hon var min favorit sångerska men att hon är död känns ändå sjukt! Jag vet att jag för ett tag sen såg något med henne i en tidning och då tänkte att om hon fortsätter såhär kommer hon inte leva året ut. Känns aldrig bra att ha rätt om sånt.
R.I.P♥

Har dock inga bilder jag kan bjuda på i detta inlägg just nu. Tog inga igår och jag har inte hunnit lägga upp gamla ännu. Så det får bli en på Amy Winehouse.

[Pic: google]

V I S S T E . D U ?

Publicerat: 2011-07-23 | Kl. 16:04:27


Tänkte publicera en sånhär för att människor och kanske framförallt tjejer kan se att det finns skönhetsmyter som man bör ignorera! :) För vissa är det självklart för andra inte.
Hoppas ni gillade den iaf!
Källa: Θ

F E E L . T H E . ♥

Publicerat: 2011-07-23 | Kl. 11:42:41

G L A D I A T O R

Publicerat: 2011-07-23 | Kl. 01:07:25


Hej! Nu är jag hemma efter en kväll hos Petra. Guu va kul jag har haft! Var länge sen jag träffade den tjejen så det var verkligen kul o ses igen. Ta igen lite och bara umgås. Vi käkade en överraskande god pizza och såg på filmerna Bad teacher och Gladiator. Den första var helt okej, lite hemsk på ett sätt... Gladiator var faktiskt riktigt bra. Hade inte sett filmen innan men blev positivt överraskad av den. Sevärd helt klart! :)

Imorgon är det lördag. Då får vi se vad som händer, men något kommer jag allt hitta på. Ska även söka lägenhet som en galning för jag får lite panik över att jag inte har hittat någon än. Hittade min dröm lägenhet, verkligen! Perfekt på alla sätt och vis. Tyvärr har jag inte pengarna till den då den låg på 395 000 kr... FML haha needå.

men nu är det sätt sent så ska kolla en liten stund på the Island som går på trean just i detta nu. Sett filmen en gång innan men det var länge sen så ska se om jag gillar den. Hörs igen imorgon. pusss♥

[pic: google]

S O R R Y !

Publicerat: 2011-07-22 | Kl. 16:04:51


Hej allihop! Usch känner mig as taskig för att jag slarvat så med min blogg! Men det har känt så jobbigt med en del saker så bloggen har fått lida för det. Men nu är det slut på det!

Det nyaste i mitt liv är att jag ska flytta till småland om en månad ungefär! Är sjukt peppad, kan knappt fatta det faktiskt. I tisdags tog faktiskt jag, jossan och hennes snälla pappa oss dit för att checka läget.
Träffade även söta Emma för en fika och lite ta- igen- snack. Så himla kul!
Hoppas att hon kan komma till mig så vi kan sticka till Liseberg och shoppa i gbg och sen en utgång på det. Läcker't! Vi får se hur det blir. :)

Idag har jag bara legat hemma och degat, rätt trevligt faktiskt, ikväll ska jag däremot träffa Petra. Länge sen nu, så det ser jag fram emot super mycket! Ska försöka ta lite bilder som hamnar här sen. Nu däremot ska jag försöka att fixa lite på bloggen. pusshej! ♥

RSS 2.0